2821
2789
عنوان

حساب بانکی

125 بازدید | 10 پست

سلام خانوما میخواستم بدونم اگه حساب بانکی باز کنم بعدش بهم کارت بانکی هم میدن که از عابر بانک پول بردارم یا خرید اینترنتی کنم یا بعد از حساب باز کردن باید درخواست بدم بعدش برا کارت دوباره . نخندین تروخدا اطلاعات ندارم

ابان ١٤٠١.اين كاربري دونفره شده.  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همونجا که حساب بازمیکنی هم کارت میدن هم اس ام اس رو برات فعال میکنن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

تازه همراه بانکم بخای برات نصب میکنن که با گوشی بتونی پول جابجا کنی 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792