2777
2789

خیلی ناراحت شدم مگه دست منه این فکرای مسخره ی پوسیدش حالمو بهم میزنه بعدم دختر عموم ی سال از من کوچیک تره هفته قبل بچش ب دنیا اومد گف خوش ب حال زن عموت گفتم برا چی گف دخترش شوهر کرده و...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توم بگو حتما خانوادش خوبه که خواستگار داره الان اول چشمشون دنبال خانوادس بعد دختر

ینی خانواده من بدن؟خانواده من از اونا بهترن بعد من تک فرزندم مامانم استاد دانشگاس بابامم کارمنده اصلا با اونا قابل مقایسه نیستن

ینی خانواده من بدن؟خانواده من از اونا بهترن بعد من تک فرزندم مامانم استاد دانشگاس بابامم کارمنده اصل ...

😑😑😑😑 اصلا نگرفتی چی گفتم . 

فقط طفلک دانشجوهای مادرت که بااین طرز فکر استاد آینده های این مملکت

هر موقع خواست اذیتت کنه توپ رو هل بده تو زمین خودش بگو شاید بخاطر پدرمادرمه یا شاید چون شبیه شمام

میفهمه من اهل دوس پسر و اینام حوصله شوهرم ندارم بعد از هرکسی هم خوشم نمیاد طرفم حتما باید پولدار باشه گف تا آخر عمرت مجرد میمیونی😂