2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته 😔

205 بازدید | 16 پست

مبشه یکم دلداری بدید ۴ ساله ازدواج کردم تو این ۴ سال یبارم شوهرم مسافرت نبرده منو 😭😭😭الان استوری دوستمو دیدم ۱ ماهه عروسی کردن امروز میرن کیش😔هر وقت به شوهرم گفتم گفت کروناس الانم بچه کوچیک داریم‌نمیشه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

گلم من متاسفانه پدرم و خانوادش اینجورین

برای اینکه گردش یا مسافرت بریم همیشه بهونه دارن

هروقت هم پدرم مارو مسافرت برده انقدر غر زده و دعوا راه انداخته که از دماغمون درمیومد

اکانت قبلم ترکید

منم۳ساله ازدواج کردم.هروقتم شوهرم مرخصی گرفته رفتیم روستاکمک پدرمادرش.چه میشه کردزندگی همینه همشم گرفتارقرض وقسطیم ماشینمونوفروختیم وپول دیگه داشتیم خونه خریدیم بازیه موتورقسطی کردیم برجی۷ت قسط می‌دیم جداازقسطای دیگه.تواین مملکت تفریح براماهانیست همش بایدبدووییم.منم یه دختر۱سالو۱۰ماه دارم.یه توراهی ام دارم آخرماه دنیامیاد

ظاهرزندگی بقیه روباخودت مقایسه نکن.من مشتری داشتم طرف چندسال پیش ماشین۲۰۶روفروختن رفتن مسافرت ترکیه شوهرش خیلی خرج میکردبراش.یه پسر۳ساله داشت.۶ماه پیش طلاق گرفتن.اصلاخبرشوشنیدم هنگ کردم

منم دیشب به شوهرم میگم تو من و هیچ جا نمیبری هیچ جا میگه مگه خونه بابات کجا میرفتی فوش میده 

من خونه بابام خدارو شکر خارج از کشور میرفتم هی به شوهرم تیکه شو میندازم اونم خودشو به نشنیدن میزنخ

منم۳ساله ازدواج کردم.هروقتم شوهرم مرخصی گرفته رفتیم روستاکمک پدرمادرش.چه میشه کردزندگی همینه همشم گر ...

اخه ما قسطم نداریم بگم بخاطر همینه وضعمون متوسطه میشه یه شمالو اینا رفت ولی نمیبره😭😭

ظاهرزندگی بقیه روباخودت مقایسه نکن.من مشتری داشتم طرف چندسال پیش ماشین۲۰۶روفروختن رفتن مسافرت ترکیه ...

مقایسه نمیکنم دلم مسافرت میخواد😭😭

اخه ما قسطم نداریم بگم بخاطر همینه وضعمون متوسطه میشه یه شمالو اینا رفت ولی نمیبره😭😭

اگه تنها رفته که خیلی کاربدی کرده.ماهم خیرسرمون یه باررفتیم شمال باپدرومادرشوهرم ومامانم پشیمون شدیم چون قراربودغذابارستوران باشه وبعدافهمیدیم خودمون بایدهزینشوبدیم پدرشوهرم گفت برگردیم ضدحال خوردیم عجیب.دیگه قرارشدازاین به بعدخودمون تنها بریم مسافرت 

2791
2779
2792