2821
2789

چای کوهی رو هفته ای یکبار،وتخم هویچ رو سه روز اول پریود مصرف کنید.

ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستید…خدایا شکرت به خاطر همه چیز…خدایا مراقبشون باش…

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوستم خودش و شوهرش رژیم پسرزایی گرفتن آخرم دختر به دنیا اورد

اینا الکیه 

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...

هیچ کدام از تصاویر باز نمیشن .بیزحمت لینک بزار

سرعتت حتما پایینه

ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستید…خدایا شکرت به خاطر همه چیز…خدایا مراقبشون باش…
دوستم خودش و شوهرش رژیم پسرزایی گرفتن آخرم دختر به دنیا اورد اینا الکیه 

ایشاال که مال ما نتیجه بده منم این ماه اقدامم

بچه چندمه گلم.؟بنظر من آی یو آی فقط.رژیم برا شکم اول .چون دومی واقعا ریسکه

بچه دوممه،اونم میگن الکیه

ایشاال که مال ما نتیجه بده منم این ماه اقدامم

انشاالله 

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...

دوستم خودش و شوهرش رژیم پسرزایی گرفتن آخرم دختر به دنیا اورد اینا الکیه 

اگه از رژیمشون چیزی داری بفرست

نه دوست خانوادگی ما بعد سه تا دختر الان خانومش دوقلو پسر با آی یو آی بارداره

اخه تو نی نی سایت دیدم انجام دادن ولی دخترشده،بنظرم با این رژیما هفتاد درصد میشه به یه جنسیت کمک کرد

اخه تو نی نی سایت دیدم انجام دادن ولی دخترشده،بنظرم با این رژیما هفتاد درصد میشه به یه جنسیت کمک کرد

آره گلم صد در صد میخوای فقط آی وی اف.ولی در کل چیزایی که تو پسر داری من خیلی موثر بود رابطه در زمان تخمک گذاری و ش هوت زیاد زن در حین رابطه بود .وگرنه تغذیه و این داستان صرفا کمک کننده است

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز