بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودم مجردم ولی بنظرم بیشتر بستگی به اخلاقیات خودت داره که چطور ارتباطت بمونه
مثلا الان من 3 تا زن عمو دارم و هم ما هم 2 تای دیگه باهم اوکی ایم و هر هفته پیش هم
ولی یکیشون خیلی ناجوره و کلا ترجیح میدیم رفتو امدی نباشه
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
نه عزیزم لزومی نداره کاری کنی به چشم بیای همین که آروم و متین با شخصیت باشی چیزی که خیییلی از خانما ندارن هم باعث میشه تو چشم بیای هم اینکه تو کارت دخالت نمیکنن و تورو به عنوان یک آدم فهمیده میبینن همیشه
من خودم اول ازدواجم خیلی دوست داشتم با مادر شوهرم مثل مادر و دختر باشیم و از این کارم ضربه بدی خوردم والبته اینکه توی ی ساختمونیم هم خیلی تاثیر داره هنوزم ک هنوزم دارم سعی میکنم دخالت هاش رو کم کنم خیلی وقتا هم بهم تیکه میندازه که قبلا فلان بودی الان دیگه محل نمیزاری و از این حرفا فقط ی لبخند میزنم بهش