2777
2789
عنوان

پسرم

6127 بازدید | 25 پست

پسرعزیزم ۱۲۰روزه که ندیدمت۱۲۰روزه که از پیشم پرکشیدی زمین برات جای قشنگی نبود گلم۱۲۰روزه رفتی و این ۱۲۰روز برای من۱۲۰قرن گذشته مامانی امیرم عشقومامان چطور دلت اومد منو تنها بذاری و‌ بری من که تنهات نمیگذاشتم نفسم....🖤🖤🖤🖤

زنده بودن و زندگی رو بدون تو نمیخوام مامانی نفس کشیدن بی تو برام سخته مامان طلا آخ که چقدر دلتنگتم آخ که چقدر بی تو بودن سخته سخت میگذره....🖤🖤🖤🖤🖤😭😭😭😭😭

🖤پسرم بخدایی سپردمت که بیشتر از من دوستت دارد🖤

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

عزیزممممم:(🖤

خدا به دلت ارامش بده خیلی سخته.... 

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزممممم:(🖤 خدا به دلت ارامش بده خیلی سخته.... 

ممنونم گلم

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
عزیزممم🥺🖤 روحش شاد🥀

فدات دوست خوبم

این سنگ سرد شده سنگ صبورم

خدا به دلت صبر به قلبت امید و به جسمت قدرت بده بتونی تحمل کنی،، روحش شاد یادش گرامی🖤🖤🖤🖤

آقا هستم،،یه سوال دارم چرا نمیتونم تاپیک بزنم ،یا تو تاپیک دیگران پست بزارم جواب بدم

خدا به دلت صبر به قلبت امید و به جسمت قدرت بده بتونی تحمل کنی،، روحش شاد یادش گرامی🖤🖤🖤🖤

ممنونم از ابراز همدردیتون برادر گرامی.🥺

این سنگ سرد شده سنگ صبورم

میشه با لینک بزاری گلممم

نمیاد برااام

غم آخرت باشههههه عزیزممممم میدونم چقد سخته آرامش سهم قلبت🖤

من هستم ی فرشته...کارش گند زدن ب چیزا و انساناس🥲🔪خلاصه اگ زندگی معنا نداش خاصی ضدحال بزنی بهش....بدون ک کت بسته در خدمتمممم😌😎بگمممم ک من ی خانوم دکتر هسدمممم ک با کلی سختی دکترای تِر زدن در زندگی خود بدس اوردممم😎تضمینی بخاطر شرایط اقتصادی تو پنج جلسه شمارو استاد تر زدن میکنم😎🔪الکی ک نییییییییییییس.....ولاااااا😌🔪لیااااقت میخاداااااااا🤝😌
ببخشید میپرسم چرا دوتا اسم هس رو سنگ کیا هستن

کوچکه دادشمه علی بزرگه پسرم امیر شهریار 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز