2821
2789
عنوان

استرس

115 بازدید | 8 پست

من خیلی استرس دارم

چکار کنم که خوب بشم جز دکتر و مشاور رفتن

خودم می‌دونم چکاری کنم بیشتر استرس میگیرم.

از سرکار رفتن متنفرم ،کارمو دوست ندارم ،شوهرمم زن خانه دار خوشش نمیاد با این که با پول من کاری نداره، و حتی واسم خودشم خرج میکنه، ولی من وقتی میرم سرکار یا روز قبلش حالم بده میشه و استرس میگیرم. دوست دارم خانه دار باشم

چه مشکلی با دکتر و مشاور دارید؟

دکتر و مشاور کسانی هستند که درس این کار رو خوندند. یه کاربر عادی این سایت چه کمکی می‌تونه بکنه؟

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب برو به کاری که دوس داشته باشی

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

گوشه گیر شدن و جمع هراسی همش دلیل استرس هست وقتی استرس زندگی را درگیر کنه فلج کننده میشه زندگی برا ادم جای خلوت میشه بهترین جای زندگی ادم رفت و امد خیلی خیلی کم میشه اسم گردش میاد میگی دلت خوشه ها گردش چی موزیک برات بی معنی میشه فقط صداش را میشنوی و متن اهنگ مهم نیست برات سعی کن مداوا  کنی خودتون را  چون استرس کاری میکنه وحشت از زندگی سراغ ادم بیاد

دقیقا همین شدم جمع هراسی دارم می‌خوام فقط بخوابم

روز به روز بدتر میشی بخدا  سعی کن درمان کنی خوت را چون وقتی به بیش از حد برسه استرس  عصبی و پرخاشگر میشی نکته بین میشی تحمل حرف هیچ کس حتی همسرت را نداری و مجبور میشی رو به ارام بخش ها بیاری که بعد اون فقط یا خواب هستی یا اعتیاد شدید به ارامبخش ها میگیری