2777
2789
عنوان

فامیل بیشعور

197 بازدید | 16 پست

پیرو تاپیک قبلی ب نظرتون این پیام خوبه بفرستم براش؟ 

سلام زندایی جون بابت دیشب ممنون همه چیز عالی بود

زندایی جون کاش همونجوری که از.... اجازه گرفتین برای نشون دادن مراسم عقدش از ما هم اجازه میگرفتین برای نشون دادن عکسای مسافرت شخصیمون

به نظرم هیچکس دوست نداره عکس دوران بلوغش به صورت عمومی پیش افرادی ک باهاشون رودروایسی دارن پخش شه

دفعه ی دیگه بهتون فلش میدم عکسای مارو برامون بریزین و دیگه برای خودتون حذف کنین چون قبلاهم دیدم عکس تکی دوران بلوغ من رو دارین از تو گوشی به بقیه نشون میدین میدونم این از دوست داشتن و لطفتونه ولی خب لطفا بجای نشون دادن عکس من عکس بچه های خودتونو نشون بدین ماهم لذت ببریم ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خوبه‌همین متن

فقط آخرش‌دیگه خیلی تند شدی

تو پیامت اضافه کن : شما توقع نداشتم، خودتون خانم فهمیده ای هستین، بعضی عکسا شخصیه به هر حال خودتون بهتر میدونین

( البته اگه واقعا خانم فمهیده ای هست؛ اینواضافه کن به پیامت😂)

و اینکههههه کلا سعی کن خیلیییی منطقی و استوار برخورد کنی😁

تاپیک قبلی رو خوندم به نظرم واقعا بی شعوره حقش بود همونجا پاشی قهوه ایش کنی بیای بیرون تا دیگه از ای ...

میدونم واقعا ولی خب بدیش اینه با ظاهر مهربون اینکارارو میکنه مثلا میگه واااای ننه ببینین بچگیای فلانی رو ادم دیگ نمیدونه چی بگه

اره خوبه‌همین متن فقط آخرش‌دیگه خیلی تند شدی تو پیامت اضافه کن : شما توقع نداشتم، خودتون خانم فهمی ...

یذره تند شه اشکال نداره حقشه

چندساله داره اینکارو میکنه هیچی نگفتم بهش خندیدم

میدونم واقعا ولی خب بدیش اینه با ظاهر مهربون اینکارارو میکنه مثلا میگه واااای ننه ببینین بچگیای فلان ...

اینم از سیاستشه😐 توهم بگرد هرچی عکس داغون تونستی پیدا کن از بچگی خودش و بچه هاش به هرکسی رسیدی جلو خودش نشون بده

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
یکمی لحنش خیلی آروم تره.باید یکمی خشن با چاشنی تهدید باشه

یکی میگه تنده یکی میگه ارومه😂😂😂

اخه کلا ادمی نیستم بخوام هی با بقیه درگیر کنم خودمو یا هی بخوام تیکه بندازم رک و راست حرفمو. میزنم الانم دوس نداشتم یا تیکه بگم