_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 عنوان حس ششمم😂😂 61 بازدید | 6 پست خندم گرف واقعا😂وارد ی تایپکه شدمی سوال همینطوری پرسیدم در مورد معدلمگف معدلت بین ۱۵ تا ۱۹ !بعد منم بگم اهههه چقدهه درستت گفتتت😃خب عزیز من اکثرا معدلا همینه😂زیادی اعتماد نکنین کلا شانسیهه😂😂💔 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون*** 1402/03/19 | 12:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 خب الان شما بگو اسم همسرمو بگو🤣😂 میگن نههه ماه تولد و اسم اینا نمیتونیم حدس بزنیممم مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
زهراباانو عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 7420 منم موافقم.تو یه تاپیکی بودم طرف یه سوال پرسیدگفت خدا داند😐 من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
شیطون_بلااااا عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 1261 من یه بار توی یه تاپیک اشتباه حدس زد گفتم حس ششم نیستی اشتباسداشت منو میخورد ک مگه من علم غیب دارم بهم وحی میشه:/
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 منم موافقم. تو یه تاپیکی بودم طرف یه سوال پرسید گفت خدا داند 😐 😂😂💔 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 من یه بار توی یه تاپیک اشتباه حدس زد گفتم حس ششم نیستی اشتباس داشت منو میخورد ک مگه من علم غیب دارم ... 😂😂😂💔 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***