2777
2789
عنوان

تولد بودیم خیر سرمون بیاین بگم چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 33 پست
الان خوبهوفقط شب از شدت گریه نفسش بالا نمیومد کبود شده بود

خداروشکر  الان خوبه به هر حال شما مادری حرکتت طبیعی بود ولی تو  شلوغی بچت تنها نزار هیچ کس مثل مادر حواسش به بچش نیست هیچ وقت بچه هارو هم با هم تنها نزا ر

یه دهه شصتی درونگرا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بنده خدا هواسش نبوده عمدی ک نبوده ! من شناختی از خانواده همسرت ندارم اما بنظرم شما هم تو جمع واکن ...

من اگ اونجا بودم ک چیزی نمیگفتم من نبودم و از واکنشش مادرش ترسیدم ک بخدا عین روانی قران قسم میگف من وقتی دیدم کبود شده گفتم از دستشون افتاده

دست خودم نبود تموم بدنم میلرزید بعد همه اومدن سرزنش من چرا با شوهرت اینجوری حرف زدی ج

حق داشتی نگران باشی ولی جلوخانواده شوهر هیچوقت دعوا نکنید حالا فراموش میشه  بی خیال 

حالا اون کثافت چی بود بستی به اخر جمله ت؟؟؟ مگه بچه اون نیس کدوم پدری راضی به اذیت بچش میشه اخ؟؟؟&nb ...

حالا همه فهمیدن بجز شوهرم خودش نشنیده من میگم ک نبودم اونجا اگ اونجا بودم ک اینجوری هول نمیکردم

ولشون کن گذشت یه عده دیوونه 😑😑پیاز داغ زیاد میکنن

یار این افتادم خواهرم وقتی کوچیک بود ۵ ماهه میخواست دندون دربیاره مامانم رفت بیرون یه چیزی خواست بخره یادم نیست تو ماشین بودیم من و اجیم و مادربزرگم اجیم یه لحظه گریه کرد یکم از آب دهنش هم درومد🥴 وقتی که دندون در میارن اینجوری .مادربزرگم پیازداغ زیاد کرد هر چی من میگفتم مامان‌بزرگ نمرده گریه میکرد ووی ووی میکرد 🤣🤣

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

آخه وقتی داخل ماجرا باشی ببینی میتونی یه جوری خونسردیت رو حفظ کنی یه واکنش نشون بدی ولی وقتی ندیدی چی شده و میرسی به سر ماجرا دیگه با واکنش بقیه من حتی اگر بودم شاید بدتر میکردم حالا یه چیز گفتی چرا اونها انقدر داد و بیداد کردن من بودن گفتم حتما مرده

من اگ اونجا بودم ک چیزی نمیگفتم من نبودم و از واکنشش مادرش ترسیدم ک بخدا عین روانی قران قسم میگف من ...

عیب نداره خودتو سرزنش نکن ! ی واکنش غیر ارادی بوده 

ولی ازین ب بعد با شناختی ک داری زود هول نکن و سعی کن ریلکس تر برخورد کنی 

هرکیم بهت چیزی گفت جواب بده ک شما جای من بودین بدتر ازین واکنش نشون میدادین

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
آخه وقتی داخل ماجرا باشی ببینی میتونی یه جوری خونسردیت رو حفظ کنی یه واکنش نشون بدی ولی وقتی ندیدی چ ...

افرین دقیقا من بار ها دیدم دخترم تف میپرع گلوش باز مادر شوهرم همین واکنشو داره ولی چون خودم وسط ماجرا هستم میگم چیزی نیس برام مهم نیس ولی دیشب خودم نبودم یهو همه داااد میزدن تو سر خودشون بخدا گفتم مرده ینی گفتم میزم سر جتازه ش دور از جونش

ولشون کن گذشت یه عده دیوونه 😑😑پیاز داغ زیاد میکنن یار این افتادم خواهرم وقتی کوچیک بود ۵ ماهه میخ ...

من گفتم بلتدش کردن از دستشون افتادع یا گفتم افتاده جلو دست و پا چون خیلی شلوق بود

عیب نداره خودتو سرزنش نکن ! ی واکنش غیر ارادی بوده  ولی ازین ب بعد با شناختی ک داری زود هول نک ...

خاله شوهرم میگف چرا اینکارو کردی کفتم یادته خودت ی بار شوهرت پسرتو بررده بود خوراگی بخره بهدتو خبر نداده بودن تو هم تمام محل و گشتی فک کردی پسرت گم شده وقتی شوهرت اومد واکنش خودتو یادت نیس دیگ لال شد 

من گفتم بلتدش کردن از دستشون افتادع یا گفتم افتاده جلو دست و پا چون خیلی شلوق بود

اصن کار مادرشوهر افریتت رو درک نمیکنم با آنکه خودم ن شوهر دارم ن بچه ولی میفهمم یکی جلوت شلوغ بازی کنه بترسی 

البته ناراحت نشی گفتم افریته از دهنم پرید 😂

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

خاله شوهرم میگف چرا اینکارو کردی کفتم یادته خودت ی بار شوهرت پسرتو بررده بود خوراگی بخره بهدتو خبر ن ...

اصلا من میگم شما بدترین واکنش نشون دادین 

اونا چرا انقد پرو هستن ک میپرسن چرا اینکارو کردی 

ی چیز بین زنو شوهره ب بقیه چ ربطی داره

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
2790
2778
2791
2779
2792