یه دوست دارم دوتا بچه داره.این بشر هرررررر مرد یا پسری باهاش حرف بزنه یا حتی یه سلام خشک و خالی بهش بکنه توهم میگیره که یارو میخوادش.مثلا باهم بریم بیرون مغازه دار سلامش کنه وقتی میایم بیرون میگه نمیدونم مردم چشونه میبینن بچه کوچیک دارم بازم بهم نخ میدن.😄یا اونروز میگفت تعمیر کار اومد خونه اخر سر کارتشو بهم داد.بهم چشم داشت😐همش میخوام رابطمو باهاش کم کنم اما باز دلم نمیاد.
لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره
یه مجردش رو دارم کل پسرای شهر رو میشناسه و میشناسنش میگه همه هم اومدن خاستگاریش ولی باباش قبول نکرده حالا وضع مالی پایین درس نخونده دیپلمم نداره خوشگلم نیست فحاش و بددهنم هست خودش و بابا و مامانش اعتیادم دارن
این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐
آره دارم تازه دوست من یه پسره خیلی واضح ردش کرد گفت آقا دست از سرم بردار نمیخوامت اما دوستم میگفت نه دوستم داره اگه نداره چرا اون روز از کنار من رد شد میتونست از اون طرف رد شه😐