2777
2789
بدون قصد و منظوری و بودن بی احترامی و بی ادبی و ایجاد مزاحمتی در سایت هستیم  بودن پیام حاوی لف ...

از اسم کابریت معلومه بچه مثبتی😂😂😂😂

نیاز به اثبات نیست

به امید روزهای خوب میجنگم برای بهتر شدن زندگیم و در رفاه موندن بچه هام (۱۳ آبان ۱۴۰۴)یادگاری بمونه تاازدواج کردن بچه هام 😍البته اگه عمری باشه تا اون موقع🙂

اگر حد و حدود خودشون رو بدونن و مزاحمت ایجاد نکنن یا حرف ناشایست نزنن که ایرادی نداره تازه اگه منطق ...

من منظورم کلا ک چه حالی دارن بخونن. بود من خیلی خستم همیشه زپرم میاد🤪

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زیاد دیدم تاپیکای اینجوری ولی پستی نذاشتم...اما دیدم شما قدیمی هستی گفتم پستی بزنم...سوالتون کمی عجی ...

فتبارک الله به این قدرت قلم 

پسرم لطفا به بنده درخواست دوستی ندین شرمسارم ولی معذورم از قبول کردنش چون تعلیق میشم 

راستش درسته این سایت ب هدف دیگه ای تاسیس شده و چندین ساله فعالیت داره ولی الان تبدیل شده به یه سوشال مدیا برای نظر خواهی و همدلی  و همه سوالاشون رو میپرسن  

میدونم سایت های دیگه ای هم هست ک مربوط به آقایونه ولی باید قبول کنیم کیفیت و جامعه آماری بالای  اینجا رو نداره  

من بشخصه با حضور آقایون اینجا مشکلی ندارم چون خود سیاست نی نی سایت مشکلی نداره 

ولی در مورد اینکه این آقایون تو بعضی از تاپیک هایی ک کاملا مرتبط به مسایل خانوماس شرکت میکنن ب فرهنگ و میزان شخصیت خودشون ربط داره  و اینکه اجازه ثبت نام برای آقایون تو نی نی سایت نباشه دلیل نمیشه اونا تاپیک هارو نبینن

حضورشون تو بعضی از نظر خواهیا واقعا لازمه همین امروز یه آقا ب من یه سایت معرفی کرد ک شاید هیچ وقت یه خانوم نمیتونست همچین کمکی بمن بکنه 

و از همه مهم تر سایت پشت خانوماست و با کوچکترین اشتباهی قطع کاربری می کنه آقایون مزاحم رو 

والابخدامن ک نگفتم مزاحمت گفتم حوصله خوندن دارین

من کلمه مزاحمت رو بکار نبردم...گفتم عجیب...چون واقعا منهم نمیدونم نیت و تفکر دیگرون چیه که بتونم درست جواب بدم......من زیاد به اینجا سر نمیزنم...اما بنظرم این سایت جو جالبی داره که تقریبا در فضای مجازی کمتر میشه دید طبیعتا منظورم از این حرف هم محتوا و مطالب تاپیکها نیست...