گگگگگوگگگوللللللیییی مدیر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 2162 عنوان قیمت طلا | مشاهده متن کامل بحث + 11021 بازدید | 24 پست دوستان الان قیمت طلا ۲۳۴۰هست به نظرتون لازم کاهشی هست؟کسی اطلاع داره ازش 1402/03/19 | 07:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نشاط۶۶ عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 1600 بخر بابا.معطل نکن.من که موقع خرید طلا زیاد کاری به قیمتش ندارم چون تو دراز مدت سود
گگگگگوگگگوللللللیییی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 2162 بخر بابا.معطل نکن.من که موقع خرید طلا زیاد کاری به قیمتش ندارم چون تو دراز مدت سود ممنون گلمولی آدمیزاده دیگه...هی طمع میکنم میگم صبر کن یه ذره دیگه پایین بیادولی انشاالله حتما میخرم این هفته
ما_از_این_نداریم عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7531 فقط ماییم که هی با قیمت های جدید توافق میکنیم والا 😂منم طلا خریدم ۱۷ گرم فقط امیدوارم فعلن نیاز نباشه برا فروشش چون ضرر میکنیم کاش بمونه برا پس انداز خدا بگم چیکارشون نکنه ملتو دیونه کردن فقط میخوان پولای مردمو بکشن بالا خلاصه وقتی باهاتون بحثم میشه جوابتو میدم و از تایپک میرم ریپلای هم باز نمیکنم پس خودتو ب کشتن نده
گگگگگوگگگوللللللیییی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 2162 والا 😂 منم طلا خریدم ۱۷ گرم فقط امیدوارم فعلن نیاز نباشه برا فروشش چون ضرر میکنیم ک ... عزیزم من طلا هامو سر ثبت نام ماشین دور دوم فروختم گرمی ۲و ۷۰۰بود الان میگم قیمت ها پایین شده یکم ...برم بخرم ..شما هم انشاغصبر کنی سودشو میکنی..من پارسال ۱۲۰۰بود خریدم سرسال ۲۷۰۰شد
ما_از_این_نداریم عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7531 عزیزم من طلا هامو سر ثبت نام ماشین دور دوم فروختم گرمی ۲و ۷۰۰بود الان میگم قیمت ها پایین شده یکم ... ... مبارکتون باشه خیرشو ببینی منم اتفاقا برا ثبت نام ماشین میگم کاش لازم نشه بفروشم وقتی باهاتون بحثم میشه جوابتو میدم و از تایپک میرم ریپلای هم باز نمیکنم پس خودتو ب کشتن نده
گگگگگوگگگوللللللیییی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 2162 مبارکتون باشه خیرشو ببینی منم اتفاقا برا ثبت نام ماشین میگم کاش لازم نشه بفروشم قربونتو گلم . ممنونمانشالله هرچی صلاحتونه همون بشه
jewelry_poorhasan عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 4 😭😭😭من کل حقوق ماه پیشمو سر سکه ضرر کردم سکه خریدیم پس انداز شه😭😭😭 به عنوان شخصی که تو این کاره خدمتتون عرض کنمحد امکان سکه رو واسه سرمایه گذاری نخرید حباب به شدت بالایی داره خرید طلا به نسبت میتونه گزینه بهتری باشه جهت اطلاعات بیشتر میتونید با این شماره در ارتباط باشید 09183225735با تشکر طلا و جواهرات پورحسن
landon عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 2 به نظر من خرید طلای دست دوم مناسبتره و اگه ۵۰ به بالا پول داری شمش بگیر
landon عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 2 به نظر من خرید طلای دست دوم مناسبتره و اگه ۵۰ به بالا پول داری شمش بگیر