2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شمع تراپی یک نوع طلسم هست

عزیزم دعا نویس فردی که با توهین به مقدسات و قرآن اجنه کافر جذب می‌کنه و برای تو طلسم می‌نویسه طلسم یعنی چی یعنی دعا به درگاه شیطان درسته اون اتفاق برات میوفته اما بعداً زندگیت نابود میشه 

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد
عزیزم دعا نویس فردی که با توهین به مقدسات و قرآن اجنه کافر جذب می‌کنه و برای تو طلسم می‌نویسه طلسم ی ...

من که اصلا تا به حال انجام ندادم و انشالله خداوند مرا بر عقیده ام استوار داشته باشه انجام نخواهم داد

در پاسخ سوال شمع تراپی چی هست گفتم که چیه چون معمولا این سول کاربران زیاد دیدم و یه عده تبلیغ دروغین دارن که شمع تراپی با طلسم و دعا فرق میکنه.

اما درباره علم ماورا متافیزیک که دو نوع علوی و سفلی هست اینکه شما میگید با استفاده از نیروهای شیاطین و سفلی هست اما نوع دیگری هست که به آن علوی گویند با موکل رحمانی هست و فرد کاتب باید ایمان و تقوای واقعی داشته باشه که این روزا چنین افرادی گیر نمیایند هرچند همین علوی هم سنگینی و کارما داره حتی امروزه برخی افراد دعانویس مدعی میشن که موکل رحمانی دارن و علوی هست کارشون در بطن و اصل کار اونها هم سفلی هستن و فقط در ظاهر و کلام میگن رحمانی کار میکنند.

یعنی بده؟ 

هر چیزی که مربوط به سحر و دعا و طلسم هست با موکل انجام میشه و گرنه این بحث انرژی و... ظاهر و پوشش کارهاشون هست در نهایت اینجور کارها باعث سنگینی و گره در امورات زندگی میشه

اگر طرف کلاهبردار نباشه و مثلا کاری واقعا انجام بده اما سنگینی و گره بدتر توو زندگی می افته

اصطلاحا میای ابرو درست کنی میزنی چشم کور میکنی

من که اصلا تا به حال انجام ندادم و انشالله خداوند مرا بر عقیده ام استوار داشته باشه انجام نخواهم داد ...

عزیزم خودت رو گول نزن جن مسلمون بخاطر حرف خدا کاری برای آدم انجام نمیده چون گناه اصلا چیزی بنام رحمانی نداریم همش از طریق. اجنه کافر انجام میشه

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد
عزیزم خودت رو گول نزن جن مسلمون بخاطر حرف خدا کاری برای آدم انجام نمیده چون گناه اصلا چیزی بنام رحما ...

بعدا یعنی شمع روشن کردنم ممکنه بد باشه شمع روشن کنی واسه مدیتیشن

یک عدد چپی 

@آلبالووگیلاس  

نی نی یار شب:

"سلام کاربران محترم

تاپیک ف.ال و دعانویس و طلع بینی و طلسم و جادو . تارروت و شمع تراپی و بخت گشایی ممنوعه است.

لطفا رعایت کنید"

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

2790
2778
2791
2779
2792