2777
2789
عنوان

آیا امیدی هست 😔

171 بازدید | 14 پست

من رشتم تجربیه،بامعدل۱۸

خیلی کمال‌گرا بودم وهمش دنبال قبولی پزشکی سه بار کنکور دادم .اما موفق نشدم ،گفتم حالا که قرار نیست پزشکی قبول شم کلن نمیخوام

الان ۳۲سالمه ، میخوام درسمو ادامه بدم ،برنامه ریزی کردم کل امسال و بخونم 

بنظرتون چه رشته ای خوبه آینده ی شغلی داری ، پرستاری رو میتونم تو این سن؟

یا برم دانشگاه علمی کاربردی 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پرستاری که عالیه فقط باید از لحاط روحی و جسمی هم بتونی از پس اون شغل بربیای باتوجه به سنت میگم 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

کامل گرایی واقعا معضل بزرگی واسه سن دبیرستانه

افسوس که توی اون سن هیچ کس راهنمایی نمیکنه

تازه اگه اوضاعو بدتر نکنه

عزیزم هیچ وقت دیر نیست

ولی

از الان با خودت روشن کن

به خاطر شغل میخوای شروع کنی؟

به خاطر خود درس خوندن؟

به خاطر سرگرمی؟

به خاطر چی؟

نه اینکه هرکدوم از این هدف بد یا خوب باشن

فقط مهمه واضحا بدونی چی میخوای

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 
سخت بود

دنبال رشته خوب و اسون نباشید

اگر سنتون اینه بهتر برید دنبال پزشکی خیلی بهتره 

عمه من همسن شماست لیسانس زیست شناسی گرفت بعد نشست دوسال درس خوند علوم ازمایشگاهی قبول شد