2777
2789
عنوان

افسردگی و کنکور

353 بازدید | 5 پست

سلام‌امیدوارم حال همه خوب باشه 

من ۲۰ سالمه و حدود ۵ماهی‌میشه که از دانشگاه مرخصی‌گرفتم‌برای کنکور (رشتم‌معماری بود)که بتونم دندون قبول بشم (۴۰۳)

ارتباطم و با فردی که باهاش تو رابطه بودم خیلی دوستش داشتم‌ ‌از‌ اوایل اردیبهشت قطع کردم چون احساس میکردم توی اون رابطه دارم اذیت میشم و حس آرامشی که باید و دریافت‌نمیکنم‌ اما هرروز بهش فکر میکنم و دلتنگش میشم 

تا حدود قبل فروردین باشگاه میرفتم‌و‌یه فعالیتی مفیدی در هفته داشتم 

اما داستان از جایی شروع شد که من از ۱ خرداد شبا به زور خوابم میبره و صبحا‌ به زور از خواب بیدار میشم 

باشگام و دیگه‌نمیرم  و درسم نمیتونم بخونم و هیچ انگیزه ای ندارم که از روی تختم بیام بیرون 

هیچ کاری مثل قبل دیگه خوشحالم نمیکنه نه فیلم و سریال دیدن نه کافه رفتن و مطلقا هیچ چیزی

همه کارا برام به یه اندازه غیرقابل تحمل شده و سر هر اتفاق کوچیک و بزرگی استرس میگیرم و بعدش میزنم زیر گریه 

مدام تو ذهنم این صدا مرور میشه که هیچ کس دیگه بهم امید نداره و برای هیچ کسی اهمیت خاصی ندارم و زندگیم خیلی پوچ و مسخرست و از پس هیچ کاری برنمیام 

حتی از آهنگ گوش دادن و حتی از خوابیدم هم لذت نمیبرم 

پیش روانشناسم رفتم قبل از عید برای مشکل تمرکز و بی اراده بودنم و بهم گفت علائمی از افسردگی دارم .برام ۳۰جلسه نوروتراپی نوشت و الان حدود ۲۰جلسه رو رفتم‌ولی هیچ‌تغییری نکردم 

میشه کمکم کنید چطوری میتونم حالم و بهتر کنم؟ کسی تجربه ی این شکلی داشته 

سلام صبح بخیر.چند نکته تو پیامتون هست 

.بنظرمن نباید آهنگ گوش بدید.دوما تو این زمینه خودتون بهتر میتونید کمک کنید تا دیگران

نیست بر لوح دلم جز الف قامت یار_چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام منم شرایط شما را دارم سال سومم هست پشت کنکورم ماندن شما برای کنکور تاثیری داشت یا هنوز در این ح ...

سلام عزیزم 

اره من حالم بهتر شد ولی خب کنکور هنر دادم در انتها و نقاشی قبول شدم .و تو جمع جدیدی که قرار گرفتم حالم بهتره و بنظرم باید سعی کنی محیطت و عوض کنی . آدمای دورت و.و حس خوب به خود بدی