baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4987 عنوان گوشم سوراخ کنم؟؟ 🤔 96 بازدید | 5 پست سوراخ پایین که از بچگی دارمولی دوستم یه مدل میخواد، منم بدم نمیاد. فقط زیاد اهل گوشواره انداختن نیستم، یعنی اگه نندازم کیپ میشن؟ دردش چطوره😂چون انموقع نوزاد بودم یادم نمیاد لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی 1402/03/19 | 05:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زری۱۳۸۱ عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8750 خودم سوراخ کردم گوشمو البته داشتم از کوچیکی دوتا سوراخ بعدیو خودم انجام دادم با سوزن به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️ 💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 93336 خودم سوراخ کردم گوشمو البته داشتم از کوچیکی دوتا سوراخ بعدیو خودم انجام دادم با سوزن اوف کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
iambanoo عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 4022 خودم سوراخ کردم گوشمو البته داشتم از کوچیکی دوتا سوراخ بعدیو خودم انجام دادم با سوزن منم😁 سلنوفیل 🌙🌕
رویانویس عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 1358 حس میکنم درد داشته باشهو بله اگه نندازی کیپ میشه رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702 من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینهی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️
shydrynn عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 1894 ببین دردش یک لحظهس یعنی تو تا بخودت میای میخوای بگی آااااای دیگه انجام شده بعد اینکه حتما کیپ میشه اگه نندازی حتما چرا نگفتی غم داری ؟ من بغل داشتم :)