2777
2789
عنوان

گلزار🥲

360 بازدید | 20 پست

چند روز پیش داشتم بخودم میگفتم مگه سینگل بودن چشه گلزارم با این همه دک و پز ازدواج نکرده هنوز باورتون نمیشه اخه این چی بود از ذهنم گذشت🤣

آینده روشنه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو با ریتم بخون ، گل گل گل گل از همه رنگ ، بیچارمون کردین شما با تاپیک گلزار

میخوام کپی کنم تو تمام تاپیکای مربوط به گلزار بزارم ، دیگه اسم گلزار میاد دارم کهیر میزنم کم کم

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
این روزها همه از گلزار میگن شما چطور؟  وای دیوونه شدم گلزار اینجا گلزار اونجا گلزار همه جا

😂😂😂

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
اینو با ریتم بخون ، گل گل گل گل از همه رنگ ، بیچارمون کردین شما با تاپیک گلزار میخوام کپی کنم تو تم ...

بابا من نمیدونستم اینجا خیلی درموردش گفتن شرمنده که به کهیرات اضافه شد

آینده روشنه  
بابا من نمیدونستم اینجا خیلی درموردش گفتن شرمنده که به کهیرات اضافه شد

فدات ، خرج دوا دکترم با شما ، علی الحساب یه قرص سیتیریزین بفرست اینور تا صبح بریم دکتر🥲

این روزها همه از گلزار میگن شما چطور؟  وای دیوونه شدم گلزار اینجا گلزار اونجا گلزار همه جا

واقعا کم کسی نیس از زمانی ک من محصل بودم تا الان سوپر استار بوده کیو دیدی اینهمه سال

آینده روشنه  
جالبه تو اینستا خبرشو که دیدم به عنوان یه خبر بی اهمیت سریع زدم رفت اومدم نینی سایت دیدم چقد واسه مل ...

واسه منم مهم نبود خبراشم دنبال نکردم برام جالب بود چند روز پیش این موضوع از فکرم گذشت واقعیت پیوست حالا چیزای مهم زندگی خودمون اینجوری سریع وافعی نمیسه هرچقدرم بهس فکر کنیم

آینده روشنه  
واقعا کم کسی نیس از زمانی ک من محصل بودم تا الان سوپر استار بوده کیو دیدی اینهمه سال

خدایی چ بازی قشنگی ازش دیدی ک میگی سوپراستار؟

این همه بازیگر خوب داریم 

شهاب حسینی. فرهاد اصلانی. ترانه علیدوستی.

البته سلیقه ها متفاوته 

سلنوفیل 🌙🌕

دوتا از فیلمای مهمی که دوسال اخیر بازی کرده رو میگی؟چندتا جایزه گرفته تاحالا؟

پول میده سیاهی لشکر میخره بیان دورش امضا بگیرن وگرنه هیچی نیس 

ok bye