2777
2789
نه زده بود به جمجمه م یه طرفم کامل ورم کرده بود یه چی میگم یه چی میشنوی روشن میکردم مینداختم تو شیشه ...

واقعا ورم كرده بود؟دقيقا كجاي گوشت يا سرت ورم كرده بود؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهتر شدي بهم خبر بده  مال من انگار دردش كمتر شده ولي كيپه كيپه  دكتر قبلش گفته بود جرم ن ...

مال منم گفت نداره،ولی من مرتب باخاکشیر دود میدم عنبر نساراخوب شدم میگم بهت

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
نه زده بود به جمجمه م یه طرفم کامل ورم کرده بود یه چی میگم یه چی میشنوی روشن میکردم مینداختم تو شیشه ...

من الان سه بار دود كردم عنبرنسا رو 

درد گوشم كمتر شده ولييي تهش هنوز درد داره 

شما چندبار دود كردي؟

من الان سه بار دود كردم عنبرنسا رو  درد گوشم كمتر شده ولييي تهش هنوز درد داره  شما چندبا ...

دکتر نرفتم که من دکتر گوش فقط وقتی بدونم تو گوشم چرک و کثیفی و اینا هست میرم ساکشن تو شیشه مربا بزار و گوشت و بچسبون بهش اینطوری بهتر دود میده حداقل پنج دقیقه بزار رو گوشت باشه فقط سرو تهش نکنی رو گوشت

سلام؛ ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید؛ از کجا بفهمیم عفونت گوش به سمت جمجمه رفته؟ چه علائمی داره؟ من گوشم عفونت داشت ولی الان به شدت سرم قسمت بالای گوشم خیلی درد داره.استخوان های پشت گوش و بالای سرم درد داره.