2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده🙂

228 بازدید | 27 پست

بهش هی ی مدت میگفتم بریم اینور اونور..اونم هی میگف باشه ولی نمیشد ک بریم ینی بعدش هی میگف سرکارم چجوری بریم و این حرفا..بعد روز تعطیل ب اصرار پسر عمش با اونو دوس دخترش رفتن شب تو کوه کمپ کردن ب منم نگف که بیا با اینکه میدونست چقد از اینکارا دوس دارم و بهش گفته بودم بیا اینکارو کنیم..بعدا گف چون میدونستم خانوادت اجازه نمیدن نگفتم ب خدا خودمم ب زور رفتم و این حرفا حتی برام فیلم فرستاد ک تنهاس..ولی من خیلی دلم شکست و ی دعوای حسابی شد و تا مرز کات رفتیم..الانم دیگ غرورم اجازه نمیده بگم بهش بریم بیرون با اینکه دل تنگم😪شما بودید میگفتید یا اگه اون پیشنهاد بیزون رفتن داد میرفتید؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بودم دیگه بهش نمیگفتم تا خودش بگه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
من سر یه چیزی که توضیحشو برام داد و قبولش نداشتم‌کات کردم

منم قبول نداشتم توضیحشو..صدبارم معذرخواهی کرد..ولی فایده نداره..قلبم اروم نمیشه..ولی چه کنم راحت نمیشه کات کرد رابطه ی عمیقو

خب پیشنهادم میداد چجوری میخواستی شب بری؟ 

رفتنش برام اهمیت نداشت...دوتا اشتباه کرد اول برام مهم بود برام ارزش قائل شه بگه..دوم اینکه وقتی من نمیتونم نره

منم قبول نداشتم توضیحشو..صدبارم معذرخواهی کرد..ولی فایده نداره..قلبم اروم نمیشه..ولی چه کنم راحت نمی ...

من فک میکردم بعد رفتنش نابود میشم ولی بر عکس خوشحال شدم جون از یه رابطه ی که همش توش شک بود خسته شده بودم 

صد نامه فرستادم صد راه نشان دادم یا راه نمیدانی یا نامه نمیخوانی🌄

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز