2789
عنوان

قیمت خودرو

414 بازدید | 14 پست

سلام خانما خوبین 

صبحتون بخیر

سوالی داشتم راجب قیمت خودرو طرح یکپارچه مرحله دوم 

بردی مثال میگم ساینا sرو زده ۲۸۰ این ۲۸۰ ملیون با اون صد ملیون که بروکه شده یا جدا از صدملیون باید ۲۸۰ بدیم؟لطفاهرکسی میدونه راهنمایی کنه

اون صدتومنو پس میدن 

هیچ ربطی به پول ماشین نداره 

فک کنم زمانی که دعوت نامه بیاد و خودشون بگن نصفش و مابقی رو نزدیکای تحویل خودرو باید پرداخت کنی

بزرگترین آرزوم سلامتی عزیزانم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه دیگه عزیزم با همون صد تومن. ۲۴ خرداد که اعلام میکنن روز بعدش هم میتونین صدتومنو اگه لازم داشتین ...

ببخشید از بین ۵ تا ماشین قرعه کشی میشه و به انتخاب خودشون یکی رو میدن؟

اون صدتومنو پس میدن  هیچ ربطی به پول ماشین نداره  فک کنم زمانی که دعوت نامه بیاد و خودشو ...

نه میدونم پس میدن سوالم اینه مثلا ی ماشینی زده قیمت کارخونه ۲۸۰ ۲۸۰ ملیون جدا یا باهمون ۱۰۰ تومن یعنی مثلا ۱۹۰ دیگ باید پرکنیم

نه میدونم پس میدن سوالم اینه مثلا ی ماشینی زده قیمت کارخونه ۲۸۰ ۲۸۰ ملیون جدا یا باهمون ۱۰۰ تومن یعن ...

اره عزیزم گفتم ،شما ۱۰۰ تومن دادی مثلا ۱۸۰ دیگه باید بپردازی البته قیمت ماشین بروزه و اگر قیمتا بالا برن شما باید بروز پرداخت کنی

نه میدونم پس میدن سوالم اینه مثلا ی ماشینی زده قیمت کارخونه ۲۸۰ ۲۸۰ ملیون جدا یا باهمون ۱۰۰ تومن یعن ...

دیگه قیمت تموم شدش مثلا ۲۸۰ باشه اون صدتومنو پس میدن بعد یه مدت نصف ۲۸۰ رو واریز میکنین و زمان تحویل هم مابقی.یعنی کلا همون ۲۸۰ میشه 

امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم

ببخشید از بین ۵ تا ماشین قرعه کشی میشه و به انتخاب خودشون یکی رو میدن؟

اره عزیزم دقیقا،

شما ۵ تا انتخاب کردی قرعه میشه دیگه شانست،بعدم مدت تحویل ماشین هم قرعه میشه فک کنم بین تحویل ۶ ماهه و یکساله

دیگه قیمت تموم شدش مثلا ۲۸۰ باشه اون صدتومنو پس میدن بعد یه مدت نصف ۲۸۰ رو واریز میکنین و زمان تحویل ...

متوجه شدم اگر مثلا قیمت ماشینی ۲۸۰ باشه با اون صدی که اول دادیم که بهمون پس داده میشه حساب میشه صدتومنش که پرداخت شده میمونه ۱۸۰ آیت ۱۸۰ رو تو فاصله،های معین پرداخت میکنیم درسته؟

متوجه شدم اگر مثلا قیمت ماشینی ۲۸۰ باشه با اون صدی که اول دادیم که بهمون پس داده میشه حساب میشه صدتو ...

دیگه عزیزم فک کنم بعد اینکه صد تومنو پس دادن نصف پول ماشین دو سه ماه قبلش و مابقی هم نزدیک تحويل ماشین میشه پرداخت کرد

اره عزیزم دقیقا، شما ۵ تا انتخاب کردی قرعه میشه دیگه شانست،بعدم مدت تحویل ماشین هم قرعه میشه فک کنم ...

ن دگ چ قرعه ای. طبق اولویت هرکدومو بخای میدن. 

مثلا اولین ماشین سایناs نوشتی. اونو میدن. حالا خودت خوشت نیاد میتونی زمان اصلاح عوض کنی