2777
2789
عنوان

درد کمر و گردن مرد

378 بازدید | 27 پست

سلام عزیزانم ، متاسفانه از ظهر تا یکم پیش همسرم هم گردن درد داشت و هم کمر درد بطوری که هیچ کاری هم نمیکرد ، اینجا معمولا دوستانی هستن که اطلاعات کافی دارن تو این زمینه ها ، واقعا ممنون میشم کمک کنید یا راه حل بدید ( در ضمن ۵۸ سالشونم هست)

استخر و ادرمانی عالیه کلا

ولی قبل از هرچیز دکتر،ام آر آی تشخیصی ، نوع شغل مهمه،نوع زندگی اینا

قبل دکتر برا تسکین درد قرص و مالیدن روغن سیاه دانه ب ناحیه

خودن گرمیجات،سردی بدن دردو تشدید می کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امگا ۳ امتحان کنین، البته با غذا باید مصرف بشه، یه چند روزی بخورن ببینن بهتر میشن یا نه، اگه آرتروز ...

دلیلش چی میتونه باشه بنظرتون؟ البته خودشم بنیه ضعیفی داره متاسفانه 

استخر  و ادرمانی عالیه کلا ولی قبل از هرچیز دکتر،ام آر آی تشخیصی ، نوع شغل مهمه،نوع زندگی این ...

به جون دخترم که همش درحال خوابیدنه ، کارش هم از چند سال پیش کمرش و پاش ضعیف شد دفتردار شد و کار سنگین نداره 

دلیلش چی میتونه باشه بنظرتون؟ البته خودشم بنیه ضعیفی داره متاسفانه 

خب به مرور زمان که سن میره بالاتر بدن و خصوصا مفاصل خشک میشن، با امگا یجورایی روغن کاری میشه بدن و اینکه سن که از ۴۰ میره بالاتر دیگه مصرف مولتی ویتامین و قرص های ویتامین و دی و ای و کلسیم و اینا جزو واجباته چون بدن یجورایی کم میاره

خب به مرور زمان که سن میره بالاتر بدن و خصوصا مفاصل خشک میشن، با امگا یجورایی روغن کاری میشه بدن و ا ...

بله پا درد هم زود به زود میگیره احتمالا کلسیم و اهنش هم پایینه

خب به مرور زمان که سن میره بالاتر بدن و خصوصا مفاصل خشک میشن، با امگا یجورایی روغن کاری میشه بدن و ا ...

خداحفطت کنه انشالله ، شما یا دانشجوی پزشکی ای یا دکترین درسته؟😊

بله پا درد هم زود به زود میگیره احتمالا کلسیم و اهنش هم پایینه

حتمااااا زیر نظر متخصص مولتی ویتامین اینا رو شروع کنید من خودم مولتی نخورم هم دچار ضعف میشم هم خواب آلوده میشم و هم استخون دردم شروع میشه

حتمااااا زیر نظر متخصص مولتی ویتامین اینا رو شروع کنید من خودم مولتی نخورم هم دچار ضعف میشم هم خواب ...

بله ولی خب خداوکیلی من تو اطرافیان ضعیفترش ندیدم بلاخره مرده دیگه باید بدنش ورزیده باشه حداقل . ولی واقعا ناراحتم ، نمیدونم چیکار کنم 

حتمااااا زیر نظر متخصص مولتی ویتامین اینا رو شروع کنید من خودم مولتی نخورم هم دچار ضعف میشم هم خواب ...

ببخشید گلم شما خودت چندسالتونه و اینکه پدر یا کسی رو میشناسین شرایط همسرمو داشته باشه و از قرص ها جواب گرفته؟

ببخشید گلم شما خودت چندسالتونه و اینکه پدر یا کسی رو میشناسین شرایط همسرمو داشته باشه و از قرص ها جو ...

عزیزم من ۴۰ رو رد کردم، خودم جواب گرفتم و همسرم و یکی از آشناهامون، میگم اگه من قرص تقویتی نخورم کسل و خواب آلوده هستم و استخون دردم شروع میشه، البته من کلاژن هم مصرف میکنم که برای پوست مو و استخوان عااالیه