2789
عنوان

طب سنتی

339 بازدید | 9 پست

سلام دوستان عزیزم کسی اینجا خودش یا اطرافیانش پیش دکتر زنده دل ویزیت شدن؟

از داروهاشون استفاده کردن نتیجه گرفتن؟

برای ناباروری و ژنتیک رفتم پیششون دارو دادن خیلی دکتر حاذق هستن و دلسوزانه عین پدر راهنماییم کردن ولی داروها گرون شدن نمیدونم نتیجه بده یانه

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ببین طب سنتی که عالیه  ریشه ای درمان می کنه چرا شک داری؟  و اینکه دکتر زنده دل هم جزء پزشکای حاذق هستند  تعریفشون رو خیلی شنیدم    فقط باید در مصرف داروها صبر و مداومت داشته باشی که به نتیجه برسی  تا جاییکه می تونی اصلاح سبک زندگی درکنارش داشته باش اگه می خوای زودتر به به نتیجه برسی و رعایت و پرهیزات هم خیلی کارسازه

از اطرافیان با مصرف داروهای شیمیایی۱۲ یا  ۱۵ سال باردار نشدند با مراجعه به طب سنتی بعداز ۳ ماه یکیشون هم تایکسال دارو مصرف کرد تا نتیجه گرفت  حداقلش اینه که هیچ ضرری هم نداره  خیلیا همون ۳  ۴ ماه شنیدم جواب داده

ببین طب سنتی که عالیه  ریشه ای درمان می کنه چرا شک داری؟  و اینکه دکتر زنده دل هم جزء پزشک ...

اره اخه داروها خیلی گرون شدن گفتم نگیرم دوباره فکرامو کردم گفتم من هم مشکل ناباروری دارم هم ژنتیک هزینه ی ای وی اف ژنتیکم ندارم ۱۵۰ میلیون که ایا بگیره یانه دکتر زنده دلو شاید خدا گذاشت سر راهم تا وسیله خیر بشه واسمون 

مطمئنم دستش سبکه چون خیلی حس خوبی دارم خیلی حالم خوبه واسه اقدام کردن نگران بودم میگفتم نکنه بچه بعدی هم مشکل دار بشه الان با اعتماد بیشتر میتونم اقدام کنم 

اره خیلی مخصوصا برای ناباروری خوندم نتیجه گرفتن از ایشون

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم درمورد نوبت دهی دکتر زنده دل میشه بگی چطوری موفق شدی بخدا یک ساله دارم تلاش میکنم فایده نداره اشکم رو در اورده هر دفعه که نمیتونم میشینم گریه میکنم حرصمو در اومده اصلا نمیشه نوبت گرفت حضوری هم نوبت نمیدن نمیدونم چیکار کنم میشه راهنماییم کنی خدا خیرت بده حداقل کاش سایتشون رو درست میکردن بخوام با رئیس جمهور ملاقات داشته باشم راحت تره خیلی اذیت میکنن

سلام عزیزم درمورد نوبت دهی دکتر زنده دل میشه بگی چطوری موفق شدی بخدا یک ساله دارم تلاش میکنم فایده ن ...

سلام بله واقعا نوبتشون خیلی سخته از بس که شلوغه مراجع زیاد دارن...

منم چندماهی تلاش کردم منشی گفت بیستم هرماه ۸ صبح اونم با لب تاپ یا حالا هر سیستمی که سرعتش بالا باشه 

با گوشی اصلا نمیشه 

قبلا ویزیت شدی یا بار اولت میخوای نوبت بگیری؟

باسلام...

بنده مشاور کارشناس طب سنتی هستم 🙋‍♀️

نحوه ی کار ما طب سنتی گیاهی و اصلاح مزاج از طریق عصاره گیاهان موثر است. 🌱

☆مشاوره تلفنی کاملا رایگان صورت میگرد.☆

بیماری هایی همچون:

●تیرویید 

●کبد چرب

●مشکلات گوارشی(نفخ،ریفلاکس،ترش،یبوست،پرخوری عصبی)

●مشکلات خونی

●بلغمی

●اضافه وزن

●افزایش وزن

●میگرن

●دیابت

●افسرگی،استرس، اضطراب

و.....

درصورت تمایل به مشاوره ما لطفا اطلاعات فرم زیر را پر کرده و منتظر تماس از طرف مشاور باشین....👇👇👇👇👇🎈

https://formafzar.com/form/cggkm

سلام عزیزم 

تو سایت دکتر زنده دل نوشته اگه برای ناباروری میاین باید حتما زن و شوهر هرکدوم جدا نوبت گرفته باشن

من بعد از 5ماه تونستم یه نوبت برای خودم بگیرم چون واقعا خیلی نوبت گرفتن سخته.برای شوهرم دیگه پر شد

به نظرت همونجا شوهرمم ویزیت میکنه یا نه؟

سلام عزیزم تو سایت دکتر زنده دل نوشته اگه برای ناباروری میاین باید حتما زن و شوهر هرکدوم جدا نوبت گر ...

سلام عزیزم، مطب رفتی در مورد نوبت چی گفتن؟ همسرتون هم ویزیت کرد؟