2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسردار؟

حالا بگو بچه دار پسر و دختر فرق نداره

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
چرا عزیزم 

درجش چند بود واریکوسلش دارو ویتامینی میخورد لطفا راهنماییم کن شوهرم واریکوسل گرید 2 داره یه دختر دارم میخوام واسه پسردار شدن اقدام کنم واسه من فرقی نداره ولی همش میگه کاش یه پسربشه منم ...

یه دختر دارم خودش میگه این دفعه کاش پسر بشه هی تکرار میکنه 

انشاالله که پسر میشه ...اما واریکوسل مال بارداری هست...ربطی به جنسیت نداره ...ولی دختردار شدین پسردار هم میشین ...

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
انشاالله که پسر میشه ...اما واریکوسل مال بارداری هست...ربطی به جنسیت نداره ...ولی دختردار شدین پسردا ...

ببخش ها آخه میگن اسپرم ضعیف میشه تو واریکوسل خون رسانی مشکل میشه 

ببخش ها آخه میگن اسپرم ضعیف میشه تو واریکوسل خون رسانی مشکل میشه 

نه ایطور نیست ...اسپرم پسر خودش ضعیف هست واسه همه مردا ...واسه این دختر واسه هرکس زودی میگیره چون قوی هست...پس ربطی به واریکوسل نداره مورد شما ...شما سعی کن کمی رژیم بگیرین ...هرچند هیچ تضمینی نداره رژیم شاید ١٠ درصد.

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...