2789
بله به زیبایی هرچه تمامتر   ناراحت نشیا

قلبم شکست 

نگو🥺💔

میدونی... افراد تیمارستان دیوونن ولی در واقع عاقل ترینن ! 🙂 اعصاب درستی ندارم لطفا با من بحث نکنید>> ( تاپیک توهمی ) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا گلزار دیگه پیر شده اون موقع ها که جوون بود تو دهه هشتاد خیلی از دخترا ازش خوششون میومد اما الان ...

دقیقا اونموقع هم جوون بود هم جذاب هم واقعا سوپراستار الانم نه که بگم بده ولی سنی ازش گذشته فک نمیکردم کسی ازش خوشش بیاد

دقیقا اونموقع هم جوون بود هم جذاب هم واقعا سوپراستار الانم نه که بگم بده ولی سنی ازش گذشته فک نمیکرد ...

اره منم اون موقع ها بچه بودم ازش خوشم میومد اما الان مثل اون موقع ها جذاب نیست، دیگه هم سوپراستار نیست

دقیقا اونموقع هم جوون بود هم جذاب هم واقعا سوپراستار الانم نه که بگم بده ولی سنی ازش گذشته فک نمیکرد ...

یادتون هست یه فیلم بازی کرد تو هند میگفتن اون دختره رو میگیره که نگرفت این آقا بازی نداشت فقط قیافه بود تنها بازیگری بود که حداقل هیکل ورزشی داره . والا من امین حیایی رو برای بازی خیلی جذاب تر می دیدم تا این . ماشالا فکر نکنم دختر خوشگل جا گذاشته باشه 

بابا طرررف گلزاره هااا یه پیرمرد گوزورو میخوان اینووو نخواد کسی؟من اصلا طرفدارش نیستم اما کم چیزی نیست خودمونیمااا