2777
2789
[QUOTE= 294992414 ]آب باران خیلی آلوده و کثیفه،،اگ لواشکا خشک بودن،یکم با برس نم دار،روش بکش،سطح روش ...

فدا سرت...دوستمم پارسال دوتا دبه بزرگ مایع لواشک درست کرده بود،میخواست ببره بالا ک پهن کنه،تو راه پله پشت بوم ریخته بوده.😑😬

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ببخشید عزیزم 🥲

فداتشم 

دختری از خانواده بزرگ #پرسپولیس ❤😍دختری با احساسات فراوان پسرانه ❤🚩دختری که دقیقه 24هربازی اشکاش رو گونه هاشه🥺💔دختری وابسته به تیمش آره من یه دخترم که عاشق تیممم و با تمام وجودم میپرستنش🥲❤پرچم ارتش سرخ همیشه بالاس🤤❤🚩گرگ بودن دم نزن انسانم گاهی آرزوست ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یه تار موست 🖤🙂درخواست دوستی از طرف آقایون ممنوع🚫دوستت دارم شایانم تو قشنگ ترین حس دنیارو بهم دادی بغلت پر از آرامش برای التهاب درون منه🥺❤مرسی که مال من شدی🔗❤🫂۱۴۰۲/۳/۲۰❤🔗 
بارداری

نه عزیزم 

دختری از خانواده بزرگ #پرسپولیس ❤😍دختری با احساسات فراوان پسرانه ❤🚩دختری که دقیقه 24هربازی اشکاش رو گونه هاشه🥺💔دختری وابسته به تیمش آره من یه دخترم که عاشق تیممم و با تمام وجودم میپرستنش🥲❤پرچم ارتش سرخ همیشه بالاس🤤❤🚩گرگ بودن دم نزن انسانم گاهی آرزوست ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یه تار موست 🖤🙂درخواست دوستی از طرف آقایون ممنوع🚫دوستت دارم شایانم تو قشنگ ترین حس دنیارو بهم دادی بغلت پر از آرامش برای التهاب درون منه🥺❤مرسی که مال من شدی🔗❤🫂۱۴۰۲/۳/۲۰❤🔗 
آب باران خیلی آلوده و کثیفه،،اگ لواشکا خشک بودن،یکم با برس نم دار،روش بکش،سطح روشو پاک کن،اگ خیس بود ...

اتفاقامن ایندفعه توآفتاب خشک کردم خیلیم خوشمزه شده بود

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎