2777
2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 5551 بازدید | 37 پست
آره .. هرچقدر بیشتر پیگیر باشی و بیشتر محبت کنی بیشتر ازت دور میشه.

من یه مشکلی هم دارم خیلی گیر میدم

خب مثلا یه شب جواب نده بهش میگم کجا بودی و اینا و سرم داد میزنه 

میخوام بهش بگم ولیت نیستم خب بهم بگو چ کارتم

آره .. هرچقدر بیشتر پیگیر باشی و بیشتر محبت کنی بیشتر ازت دور میشه.

یعنی پیگر نباشم خودش میاد سمتم؟؟

قرار اولمون من بعدش محلش ندادم خودش هرروز وقتی بیدار میشد زنگم میزد و میگف مگ ازم خوشت نیومده که تغییر کردی

الان فرجه امتحانشه و دیگ زنگم نمیزنه منم دلتنگشم 

ففط دلم میخواد اون دختره رو فراموش کنه و به من دل ببنده

به نظرت چ جوری میشه اون یادش بره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه مشکلی هم دارم خیلی گیر میدم خب مثلا یه شب جواب نده بهش میگم کجا بودی و اینا و سرم داد میزنه&n ...

عزیز دلم خب وقتی میبینی گیر میدی عصبانی میشه چرا گیر میدی.. اصلا گیر نده نه به ایشون نه به کس دیگه کلا میگم.. 

❤عشق یعنی فقط پدر و مادر❤
یعنی پیگر نباشم خودش میاد سمتم؟؟ قرار اولمون من بعدش محلش ندادم خودش هرروز وقتی بیدار میشد زنگم میز ...

احتمالش بیستره که بیاد سمتت .. ببین به نظرت اون دخترو چرا تو دلش داره؟ چون دختره بش بی محلی کرده احتمالا ... کلا آدما همینن.. به نظرم کلا فک کن نیس .

❤عشق یعنی فقط پدر و مادر❤
احتمالش بیستره که بیاد سمتت .. ببین به نظرت اون دخترو چرا تو دلش داره؟ چون دختره بش بی محلی کرده احت ...

اره چون دختره ولش کرده رفته فک کنم پنج شش ماهی میشه

فقط ارزومه اونو یادش بره و ما باهم ازدواج کنیم😕🥺😭

شما رابطتون مگ چه جوری بود