2777
2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 5552 بازدید | 37 پست
فدات بشم عزیزدلم من وقتی ۱۷ ۱۸سالم بود عاشق یکی شدم خیلی عاشقش بودم  با اینکه ارتباطمون فقط ی ...

میدونم زمان همه چیو حل میکنه درسته.. ولی میدونی اون حس دوست داشته شدن رو من فقط یکبار واقعا تجربه کردم اونم با همین آدم غیر اون همه حسا انگار که الکی باشه.. من سنم کم نیس.. خیلی آدما مختلف رو شناختم تو زندگیم ولی اون یه رفیق فوق العاده بود برام.. :( 

❤عشق یعنی فقط پدر و مادر❤
فقط خواستم بگم آدمی هست که واقعا بیاد و تو عاشقش بشی و باهاش خوشبخت بشی

ممنون عزیزم من برات دعا میکنم خوشبخت و خوشحال باشی با کسی که دوسش داری.. ممنونم ازت به خاطر  کامنتات و دلگرمی هات.. مرسی کلی.. امیدوارم خدا حال دلتو خوب کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم زمان همه چیو حل میکنه درسته.. ولی میدونی اون حس دوست داشته شدن رو من فقط یکبار واقعا تجربه کر ...

عزیزم چندسالته 

همه حرفاتو میفهمم همه اش رو از مغز استخونم درک میکنم 

منم الان دلتنگشم خیلی زیاد

رفیقمه و اما نمیدونم باید چیکار کنم که اون دختره رو یادش بره و عاشق من بشه

مثلا دیشب گفتم کجا بودی جوابمو ندادی

جواب پیام رو نداد

گفتم اگ نمیخوای جواب بدی دیگه کلا نباید بیای سمتم

گفت جایی بودم 

و منم گفتم جایی کجاس حتما با دختر رفته بودی

و سر این دعوا کردیم منم گفتم نمیتونم باهات بمونم

مگ من حرف عاشقونه ازت خواستم فقط یکمی احترام میخوام

اونم گفت ولی من نیستی که بخوای سوال جوابم بکنی

و هزار بار بهت گفتم سین جیمم نکن

تروخدا میشه بهم بگی باید چ رفتاری داشته باشم

ممنون عزیزم من برات دعا میکنم خوشبخت و خوشحال باشی با کسی که دوسش داری.. ممنونم ازت به خاطر  کا ...

ایشاالله ایشالله حال هردوتامون رو 

ایقد گریه کردم که نگو

فدای تو بشم ایشالله توهم به مرادت برسی😭🫂💜

عزیزم چندسالته  همه حرفاتو میفهمم همه اش رو از مغز استخونم درک میکنم  منم الان دلتنگشم خ ...

من  ۳۰ سالمه عزیزم. عزیزم میدونم درک میکنم تو خیلی دوسش داری ولی میدونی نمیشه کسی رو به زور نگه داشت .. به نظرم یه مدت ازش فاصله بگیر اصلا نه دعوا کن نه پیام بده نه هیچی.. سرد رفتار کن باهاش .. بعدش خودش پیگیر میشه .. میدونی آدما تا وقتی چیزیو یا کسیو دارن قدرشو نمیدونن اگه حس کنن که از دستش دادن تازه انگار به خودشون میان.. تو فقط سعی کن که یکم بیتفاوت رفتار کنی  و خودت رو درگیر کارات نشون بدی..  بزار حس کنه که رفتی.. 

ایشاالله ایشالله حال هردوتامون رو  ایقد گریه کردم که نگو فدای تو بشم ایشالله توهم به مرادت بر ...

مرسی جانم.. این شبا هم صبح میشه خودتو ناراحت نکن.. زندگیه دیگه.. گاهی میشه گاهی نمیشه.. خودتو اذیت نکن.. ❤

من  ۳۰ سالمه عزیزم. عزیزم میدونم درک میکنم تو خیلی دوسش داری ولی میدونی نمیشه کسی رو به زور نگه ...

گفتم اگ کنارش باشم بفهمه که ادم خوب هم هست

یعنی میگید ولش کنم؟🥺اینجوری درست میشه

مرسی جانم.. این شبا هم صبح میشه خودتو ناراحت نکن.. زندگیه دیگه.. گاهی میشه گاهی نمیشه.. خودتو اذیت ن ...

فدای شما 🫂💜

من به خدا توکل کردم میدونم خودش دستمو میگیره

من زوری ت

نگه نداشتم اما دلم میخواد عاشقم بشه

مرسی جانم.. این شبا هم صبح میشه خودتو ناراحت نکن.. زندگیه دیگه.. گاهی میشه گاهی نمیشه.. خودتو اذیت ن ...

واقعا نمیدونم باید باهاش چ رفتاری داشته باشم

محبت کنم یا نکنم 

ابراز علاقه بکنم 

فدای شما 🫂💜 من به خدا توکل کردم میدونم خودش دستمو میگیره من زوری ت نگه نداشتم اما دلم میخواد ...

میدونم عزیزم حستو کامل درکت میکنم.. میدونی ما خانوما بیشنر نیاز داریم کسی باشه که عاشقمون باشه حواسش بهمون باشه.. تا اینکه خودمون کسیو دوس داشته باشیم.. میفهممت کاملا که میخوای اونم متقابلا احساس داشته باشه .. خیلی هم خوبه که سعی کردی که باش خوب باشی و... ولی به نظرم دیگه پیگیرش نشو.. میدونی اگه پیگیرش بشی و اون بیاد سمتت همیشه یه حس بد داری.. پس ولش کن ... من قول میدم که خودش بعدا سراغتو میگیره .. باور کن.. فقط سعی کن مثلا استوری نزاری ان نشی و این چیزاا.. اگه وافعا بخوادت دلش تنگ میشه.. یکمم فاصله گرفتن برا حودت حوبه که فکر کنی راجع به خودت.. 

واقعا نمیدونم باید باهاش چ رفتاری داشته باشم محبت کنم یا نکنم  ابراز علاقه بکنم

نه نه اصلا اصلا محبت نکن ابراز علاقه فالان اصلا ها اصلا.. تاکید میکنم اصلا اگه اون ابراز گرد اوکیه ولی تو نه.. این بیشتر دورش میکنه باور کن.. کلا آدما اونجورن مرد و زنم نداره تا حس کنن یکی خیلی بهشون اهمیت میده  خودشونو میگیرن و دیگه علاقه ندارن.. سعی کن که بیتفاوت باشی.

همش فک میکنم منم اگه ازدواج کنم و یادم نره چی.. یعنی گاهی فک میکنم هیچکسی مثل اون نمیشه.. فکر میکردم ...

اگه ازدواج کنی دیگه حس پیشمونی و حسرت میکشتت من الان پنج ماهه عقد کردم شب و روزم فکرشه خیلی دارم عذاب میکشم فکر مکردم اگه وانمود کنم خوشحالم و ازدواج کنم میتونم فراموشش کنم اما بدتر کردم با خودم بنظرم تا وقتی دلت ازش متنفر نشد حتی به فکر ازدواجم نباش

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
نه نه اصلا اصلا محبت نکن ابراز علاقه فالان اصلا ها اصلا.. تاکید میکنم اصلا اگه اون ابراز گرد اوکیه و ...

متاسفانه دیشب بهش ابراز علاقه کردم 

امادیگه بهش نمیکنم و پیام و زنگ هم بهش نمیدم خودم

واقعا خیلی سخته 🥺

میگی سرد بشم باهاش؟

متاسفانه دیشب بهش ابراز علاقه کردم  امادیگه بهش نمیکنم و پیام و زنگ هم بهش نمیدم خودم واقعا خ ...

آره .. هرچقدر بیشتر پیگیر باشی و بیشتر محبت کنی بیشتر ازت دور میشه.