2777
2789
عنوان

تصمیم عجیب من

223 بازدید | 21 پست

من ۳۲ سالم لیسانس دارم کار پیدا نکردم بهش هم علاقه نداشتم سعی کردم بخونم که ارشد روزانه قبول بشم ولی حوصلش رو ندارم همش میگم ارشدش چه بدرد میخوره

رشته بماند که چیه

چند بار ازمون استخدامی شرکت کردم دو دفعه که کتبی قبول شدم مصاحبه رد شدم 

الان سالهاس به کنکور مجدد فکر میکنم یعنی از اول که میخواستم برم دانشگاه همش فکرم کنکور مجدد بود اما خب اون موقع فکر میکردم لابد خنگم که این رشته قبول شدم در حالی که خدا میدونه اون سالها انقدر استرس و فشار روحی داشتم که شاید بگم کتابای پیش دانشگاهی نخوندم دروغ نگفتم در حد اینکه قبول بشم تقریبا  معدلم دیپلمم بالای ۱۸/۵ بود اما پیش دانشگاهی پایین ۱۴

اصلا باورم نمیشه شدم خانه دار اصلا 

سمت کارای دیگم رفتم هم علاقه ندارم هم اینکه خانوادگی پذیرش ندارن ، پول هم ندارم میدونمم فرضا هم برم احساس رضایت از خودم نمیکنم

از طرفی هم میگم من تو این سالهای زندگی کار خاصی نکردم که بگم آره من باهوشم میتونم رشته خوب قبول بشم بوده مسابقات که اول تا سوم شدم تو سهرستانم ولی خب میدونین که خیلی روش نمیشه حساب باز کرد

همسرمم که با همه چی مخالف 

نمیدونم چیکار کنم از طرفی میگم تا ۳۵ سالگی وقت بذارم سه بار کنکور بدم شاید قبول شدم 

شما جای من بودین چیکار میکردین؟؟تقریبا ۱۴ سال که هر سال اخبار کنکوریا رو دنبال میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از الان میگی سه سال کنکور بدم؟😐 یه سال خوب بخون، مشاور بگیر تا بهت بگه، هزینه کن یکم. سخته، خیلی ، اما بستگی به خودت داره و آینده ای که میخای و ..

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

اونجوری کاری به کارم نداره که نذاره شرکت کنم ولی خوشش نمیاد  

خب فرض کن این همه تلاش کنی قبول شی نزاره بری

تکلیف چیه؟

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
از الان میگی سه سال کنکور بدم؟😐 یه سال خوب بخون، مشاور بگیر تا بهت بگه، هزینه کن یکم. سخته، خیلی ، ...

اخه میگن خیلی سخته 

از نزدیکانم تیزهوشان بوده دو سال کنکور داده اخر یه رشته الکی رفت

من میترسم همه این کارا رو بکنم اخر نتونم 

خب فرض کن این همه تلاش کنی قبول شی نزاره بری تکلیف چیه؟

وقتی رشته خیلی خوبی قبول بشم میذاره ولی در کل از درس بخونم خوشش نمیاد نهایت میگه برا استخدامی بخون که اونم موقع رفتن سرجلسه میگه بیخیال نرو 

ولی رشته اینده دار باش بنظرم مشکلی نداشته باش

اخه میگن خیلی سخته  از نزدیکانم تیزهوشان بوده دو سال کنکور داده اخر یه رشته الکی رفت من میترس ...

خودت رو مقایسه نکن. خب تیزهوشان بوده واقعا فکر کردی نابغه بوده؟! اون یه تایمی تلاش خوبی کرده و تیزهوشان آورده. قبولی تیزهوشان با کنکور متفاوته. نتیجه کنکور برای هیچ کسی قابل پیش بینی نیست. اگر توانایی اش رو دارین، یکم اندازه درسی مثل ریاضی بتونین هزینه کنین ، توکل به خداوند جلو برین ببینین نتیجه چی میشه دیگه.اگر که بتونین این هدف رو از نزدیکاتون مخفی کنین خیلی بهتره.

خودت رو مقایسه نکن. خب تیزهوشان بوده واقعا فکر کردی نابغه بوده؟! اون یه تایمی تلاش خوبی کرده و تیزهو ...

تصمیمم همین که به هیچ کس نگم  با یه مشاور کنکور هم صحبت کردم گفت مزایا و معایب این کار رو بنویس بعد تصمیم بگیر آخرم گفت من اگه بودم شانسم امتحان میکردم

من از این میترسم که بشینم دو سه ماه بخونم بعد ناامید بشم ول کنم اخه سر یسری مسایل دیگه پیش اومده بعد تا اخر عمرمم همش فکر اینکه اگه تلاش میکردم شاید میشد

خودت رو مقایسه نکن. خب تیزهوشان بوده واقعا فکر کردی نابغه بوده؟! اون یه تایمی تلاش خوبی کرده و تیزهو ...

بنظرتون یسریا میگن ما خیلی تلاش کردیم نشد مشکل از چی بوده؟ 

بنظرتون یسریا میگن ما خیلی تلاش کردیم نشد مشکل از چی بوده؟ 

خیلی چیزا ممکنه تاثیر بذاره. مثلا یکی میخاد ریاضی یاد بگیره، میاد با یه استاد که نحوه تدریسش براش مناسب نیست شروع می‌کنه کلاس میگیره. بعد درس رو متوجه نمیشه خوب و میاد اشتباهی ربط میده به هوش خودش. مثلا با یه استاد درست کلاس میره، اما اون قدری که باید تلاش نمیکنه، مثلا دو بار یه سوالم حل کنه و متوجه نشه، ربط میده که من نوش پایینی دارم شاید! درصورتی که بعضی درسها نیاز به تکرار و تلاش بیشتری دارن.