2777
2789

مثل رقص نور هی عوض میشه قشنگیشم فقط وقتی برقا خاموش باش نشون میده

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما این مدلشو دارین؟ آخه تو فیلمش دیدم فقط دایره شکل میچرخه

نه مال من رقص نور نداره،ولی برادر شوهرم اینا دارن دیدم،اینم تو مشخصاتش زده رقص نور داره، وقتی رقص نور داشته باش  نورش دایره ای و حالت چشمک زن و مدلهای مختلف میچرخه

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
https://www.aparat.com/v/nHPQh

ببینید رقص نورش بالای اسپیکر هست چون برق روشن قشنگیش رو نشون نمی ده برا تولدا خیلی خوبه

آخه بالاش یه رقص نور داره فک کنم منظورش اون بوده 

درسته همون

اخه جلوییا فقط میچرخه سرم گیج میره ولی از مدلش خیلی خوشم اومده

احتمالا بتونی قطعش کنی هر موقع دوست داشته باشی استفاده میکنید هر موقع نه دکمه رو میزنید قطع میشه