2777
2789
عنوان

بارداری و مهمان دعوت کردن(کمک لطفا)

487 بازدید | 41 پست

سلام دوستان من چند هفته پیش قرار بود خانواده همسرم رو دعوت کنم(چون اکثرا شیفتی هستن پرسیدم که ببینم چه روزی شرایط جوره) اما چند روز بعد فهمیدم باردارم و دعوت نکردم چون خواستم استراحت کنم تا تشکیل قلب.

حالا همه منتظرن دعوتشون کنم و میپرسن نمیخوای دعوت کنی؟ چون از بارداریم بی اطلاعن 

دلم میخواست بعد سونو nt بهشون خبر بدم و یه مهمونی ساده بگیرم که شرایط رو بدونن و کمک بدن

از طرفی شرایط مهمونی(به دلیل شیفت های کاری)فقط تو هفته آینده جوره و بعد ازاون تا چند هفته نمیشه

نمیدونم مهمونی دادن تو این شرایط کار درستیه یا نه؟مشکلی برای آشپزی ندارم ولی بقیه کارا سخته

خدایا شکرت  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی رو بیار صبح خونه رو تمیز کنه

بعد از ظهرم تو غذا کمکت کنه

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..
بارداری اولته؟ درد لکه بینی ضعف و اینا نداری

بارداری دوم هست اولی رو ۱۰ هفته به دليل مشکلات ژنتیکی سقط کردم اما شکر خدا تو هیچ کدوم از بارداری هام لکه بینی ندارم 

خدایا شکرت  

عععع چقدر شرایططتون مثل سه هفته پیشه منه منم مشکوک به بارداری بودم البته با لکه بینی، بعد هم به خانواده خودم هم همسرم گفتم بیان خونمون😑 بعد پشیمون شده بودم چون با لکه ترسیدم... ولی انجام دادم، البته من زیاد غذا درست کردم اشتباه کردم بعدش فکر کردم کباب میزدم با ژله ی میوه ای با سوپ و شیرینی از بیرون میگرفتم 😑