2777
2789
عنوان

بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو تست بارداری  بتا مشخص میشه یا آزمایشش فرق داره؟

تو تست بارداری مشخص میشه و اینکه اگه تیتراژش باشه تیتر که همون میزانش ب عدد هست رو نشون میده

هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه ی هیچ... 
اعصاب نداریا😂 آروم باش ۴۸ ساعت بعد بازم تکرار کن

اخه کسی ک نمی‌دونه اظهار نظر نمی‌کنه ن ک ب من ک بعد ۴ سال تستم مثبت شده و از عالم و ادم حرف شنیدم بیاد بگه با این بارداری مزخرفت روانی میشی

فقط نفرینش نمیکنم و گرنه اه دلم میگیردش

۴ سال پیش دوتا بچه هام سقط شدن و ۴ ساله دارم انتظار میکشم این طرز حرف زدنش اصلا مناسب نیست... هیچ کس نمیدونه پشت این تاپیک زدن ها چه زندگیهایی در جریانه...

اخه کسی ک نمی‌دونه اظهار نظر نمی‌کنه ن ک ب من ک بعد ۴ سال تستم مثبت شده و از عالم و ادم حرف شنیدم بی ...

انقد ناراحت نباش❤️❤️شوخی کرده 

بهرحال بارداری استرس خودشو داره 

مشکلشون چی بود آخه🥺🥺🥺

انشاالله ک بارداری گلم و سالم بغلش میگیری❤️❤️

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
انقد ناراحت نباش❤️❤️شوخی کرده  بهرحال بارداری استرس خودشو داره  مشکلشون چی بود آخه🥺🥺🥺 ...

مرسی عزیزم... والا چون دوقلو بودن طول دهانه رحمم هی کمتر میشد و یه سری مشکلات هورمونی هم داشتم ک دائما خونیریزی داشتم. واقعا نمیدونم این بار چی میشه و طاقت یه بار حسرت دیگه رو ندارم

تو تست بارداری مشخص میشه و اینکه اگه تیتراژش باشه تیتر که همون میزانش ب عدد هست رو نشون میده

میشه بگی عدد بتا کدومه و اگه میدونید بگو نرماله یا نه؟

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۶۰۸_۲۳۴۸۵۱_70qv.jpg

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️
مرسی عزیزم... والا چون دوقلو بودن طول دهانه رحمم هی کمتر میشد و یه سری مشکلات هورمونی هم داشتم ک دائ ...

ای بابا🥺🥺🥺منم تجربه زایمان زودرس داشتم ولی برا من موند

انشاالله برا توام میمونه غصه نخور❤️❤️❤️

استراحت مطلق باش کاملا

خواهر شوهر من جفتش سرراهی بود حتی نمیتونست بشینه تا می‌نشست خونریزی میکرد 

رو به پهلو میبردنش حمام و رو به پهلو غذا و آب میخورد

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
ای بابا🥺🥺🥺منم تجربه زایمان زودرس داشتم ولی برا من موند انشاالله برا توام میمونه غصه نخور❤️❤️❤️ ...

چقدر سخت.... حقا ک بهشت زیر پای مادرهاست...🩷🩷🩷

میشه بگی عدد بتا کدومه و اگه میدونید بگو نرماله یا نه؟ https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۶۰۸_۲۳ ...

همون ک عکسشو فرستادی ووبله خوبه ولی بعد ۴۸ ساعت باید حداقل ۵۳درصد افزایش پیدا کنه

چقدر سخت.... حقا ک بهشت زیر پای مادرهاست...🩷🩷🩷

اهوم🥺

الان جد و آبادمو صلواتی کرده 😂 عین کنه چسبیده ب من