من بعد چند سال نازایی این دفعه بعد ۴ روز تاخیر بیبی چک استفاده کردم ی هاله کمرنگ انداخت امروز آزمایش بتا دادم ۲۲ بود گفتن خیلیی کمه کسی بوده اینجوری که بتاش بالا رفته باشه ؟؟؟
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
دو روز دیگه تکرار کن که ان شا الله بالا رفته باشه عزیزم
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
چند روز بعد پریودی؟ من بعد یه هفته از رابطه شدم ۲۶
😳😳😳😳چجوریییی،مگه دو قلوبودن؟؟من دوروز دیگه موعد پریودیمه بی بی زدم کمرنگ انداخت اما زیاد کمرنگ نبود،میترسم همون روز موعدم برم بگن منفیه🤕🤕🤕بنظرت بذارم چندروز بگذره یا مشکلی نداره مثبت میشه؟
😳😳😳😳چجوریییی،مگه دو قلوبودن؟؟من دوروز دیگه موعد پریودیمه بی بی زدم کمرنگ انداخت اما زیاد کمرنگ ن ...
نه دوقلو نیس حدودا بعد ۱۰ روز بود
مال منم خیلی کمرنگ میشد دد هفته مونده به پریودی چون علائم داشتم رفتم ۲۶ بود گفتن ۴۸ ساعت بعد بیا نرفتم منتظرشدم پریودم بشه ی روز بعد از روز پریودم رفتم بالای ۳۰۰شد بتام
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟