2777
2789
عنوان

هماتوم

68 بازدید | 9 پست

بچها من پنج شنبه قبلی رفتم دکتر لکه زرد دیدم گفت عفونته ...آمپول برام نوشت شیافت از اول بارداری استفاده کردم ...بعداز آمپول لکه قطع شد دوباره دیروز زدم آمپول امشب باز لکه زرد دیدم حالا چیکار کنم همش استراحت مطلقم از اول بارداریم شیافت هم هر ۱۲ساعت استفاده میکنم  یعنی جذب نشده ؟؟؟راهکاری دارید

لکه زرد ینی خون؟؟؟؟بعد چ امپولی زدی ..من هماتومم پری ساک بود هفته پنج داشتم هفته هفت رفتم جذب شده بود تنها کاریم ک کردم استراحت و شیاف بود هر ۱۲ساعت 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
لکه زرد ینی خون؟؟؟؟بعد چ امپولی زدی ..من هماتومم پری ساک بود هفته پنج داشتم هفته هفت رفتم جذب شده بو ...

اره دکتر خودش گفت ...آمپول پروژسترون منم از هفته۸داشتم همش استراحتم اصلا کاری نمیکنم الان ۱۱هفتمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دکتر خودش گفت ...آمپول پروژسترون منم از هفته۸داشتم همش استراحتم اصلا کاری نمیکنم الان ۱۱هفتمه

خب برو سنو ببین چخبره ...امپول لازم بود؟؟من فقط شیاف

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿