2777
2789
عنوان

بنظرتون بقیه ذارن درس میخونن؟؟

162 بازدید | 22 پست

استرس دارم درس نمیخونم تو فکر اینم بقیه چیکار میکنن😂😂یعنی عییییییچ جوره نمیتونم برم سر درسم شوهرمم نیست تو خونه تنهام من تنهاباشم محاله ذزس بخونم 🥲🥲🥲

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نشستم تو یه مهمونی بی سر و صدا و انرژی منفی حوصلم پوکید 😂

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

فکر نکنم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

وآسه فرجه های دانشگاه میگم

شما پزشکی میخونی؟

منتظر روزی هستم که در سال 1404 تاپیک بزنم و از ته دل اشک شوق بریزم و بگم بعلههه منم تونستم 🦷💪 خدایا خودت بهم یه اراده فولادین بده ...
من نشستم تو یه مهمونی بی سر و صدا و انرژی منفی حوصلم پوکید 😂

وای ببین من تو ایام امتحانا این مهمونی های خزو  ۶م با جون ودل میرم یعنی هر کار میکنم ذرس نخونم فقط

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ن پیرا میخونم 

آها عالیه موفق باشی 

منتظر روزی هستم که در سال 1404 تاپیک بزنم و از ته دل اشک شوق بریزم و بگم بعلههه منم تونستم 🦷💪 خدایا خودت بهم یه اراده فولادین بده ...
علوم ازمایشگاهی 

آییییییییییییییییییییییییی

شاید باورت نشه 

من خیلی دوس دارم

حتی تو تاپیکهای قبلیم هم از خیلیا پرسیدم که چطوره 

اکثرا ناامید میکنن میگن سخته و استخدام نداره 

چطوره؟

تو راضی هستی ؟