2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

645 بازدید | 23 پست

سلام خانما میشه کمکم کنید شوهرم برای چندمین بار بهم خیانت کرد اینسری فهمیدم رابطه جنسی هم داشته داغون شدم مدام چیزای بد تصور میکنم این سری واستادم بخاطر بچه هام گفتم سری بعد حتی پیام ببینم من رفتم 

ولی بیاین کمکم کنید چطور ذهنیتم پاک کنم مشاورهم هزینش زیاده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو طلاق بگیر چطور میتونی باهاش زندگی کنی؟😐💔

خدایا خودت مواظب فندوق کوچولمون باش😍✨ ۴۰۲/۴/۳۱ بهترین اتفاق زندگیمون افتاد😍♥️✨ وقتی میام نینی سایت و تاپیک جدید میبینم😳عنوانش:عه راستی بچه ها دیشب خواب دیدم نوشابه گاز دار رو با دماغم سر کشیدم میشه برام تعبیرش کنید؟ حتما یسریا هستن زیرش نظر بدن عه واقعا؟؟ ماام خواب دیدم نوشابه خوردیم از تو چشامون حلقه حلقه عین قلیون میزد بیرون🤧😐💔((اکانت واگذاری شده)) کاربر سابقم ولی چند وقتی بود عاف خورده بودم بهم خوشامد بگید :))👀

چ اسون پیشنهاد طلاق میدین بدون این که بدونید کامل وضعیتشو

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

چطوری میتونی با مغز و روح و روان خودتون بازی کنید و کنار بیاید با این مسئله . میره جایی دلشوره داری  دیر جواب میده دلشوره داری آخررر سر هم حرمت ها از بین میره میگه گور بابات میخواستی نمونی خودت دوست داشتی.

چ اسون پیشنهاد طلاق میدین بدون این که بدونید کامل وضعیتشو

خدت  از عشقت خیانت ببینی میمونی باهاش؟

خدایا خودت مواظب فندوق کوچولمون باش😍✨ ۴۰۲/۴/۳۱ بهترین اتفاق زندگیمون افتاد😍♥️✨ وقتی میام نینی سایت و تاپیک جدید میبینم😳عنوانش:عه راستی بچه ها دیشب خواب دیدم نوشابه گاز دار رو با دماغم سر کشیدم میشه برام تعبیرش کنید؟ حتما یسریا هستن زیرش نظر بدن عه واقعا؟؟ ماام خواب دیدم نوشابه خوردیم از تو چشامون حلقه حلقه عین قلیون میزد بیرون🤧😐💔((اکانت واگذاری شده)) کاربر سابقم ولی چند وقتی بود عاف خورده بودم بهم خوشامد بگید :))👀

[QUOTE=294954565]تاپیک قبلیتو خوندم گفته خرج بچه ها هم میده خونه هم که بنامته چرا موندی 

آبرو 

واینکه الان پشیمون شده چون اینسری بعد براش تموم شد خونه نشین شده همه باهاش قطع رابطه کردن 

بخاطر وابستگی بچه هام  اینسری گفتم سری اخره واستادم خونه دیگه بنامم بزنم طلا بگیرم بیشتر تا حرکت بعدی خدایی نکرده بزنه کارتن خواب بشه