2789
عنوان

یک پشت کنکوری

431 بازدید | 19 پست

سلام وقت بخیر دوستان من تو زندگی ام مشکل داشتم بهانه آوردم برای درس خوندن نشد به حد کنکور درس بخونم حالا کمتر از یکماه چکار کنم امیدی هست؟

دیپلم تجربی-کنکور انسانی ۱۴۰۲-خدمت هم رقتم

سال بعد

تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭        ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭     خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭   راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاءالله شما از الان با مباحث مهم استرات بزنید بعد از 14 تیر همچنین روند مطالعه داشته باشید تا جواب ها اعلام میشه

رسول خدا (صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم) فرمود«از خوش یمنی و خوبى زن است که اوّلین فرزندش دختر باشد.»

خب اگه فرصت دیگه ای ندارید پس چرا از دستش میدید همین الان گوشی رو خاموش کنید و مطالعه رو شروع کنید در شروع مطالعه حتما اوایل زود خسته میشید ولی صبر داشته باشید و حتما مطالعه فعال داشته باشید یعنی هنگام مطالعه کاغذ کنارتون باشه و نکات کلیدی رو یاد داشت کنید و در پایان مطالعه اون درس مرور کلی داشته باشید 

فصل های زود بازده رو برای شروع مطالعه انتخاب کنید و به اینکه دیر شد و آیا میشه یا نمیشه فکر نکنید فقط روی تست ها تمرکز کنید . 

موفق باشید 🍁

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃
مممنونم که بهم امید میدی

امید و انگیزه واهی نیست حرف حسابه .اگه راهه دیگه ای نداری شروع کن 💪

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃

تاپیک برای امروز نیست ولی دلم خواست یه چیزی بگم

اگه به یقین برسی که اخرین راهه و بااااید که بشه، مطمئنم که میشه

اینو واقعا بهش باور قلبی دارم، انگار باید به تهش برسی تا صدتو بذاری و بشه

مثل اون شب امتحانی که مجبور بودی هر طور شده فردا صبح کتابو تموم کرده باشی و برای بیست هم میرفتی سر جلسه و میشد

دیگه مهم نبود بعضیا کل چند روز فرجه امتحان رو درس خوندن، مهم نبود تو فقط چند ساعت وقت داری، مهم این بود که بخونی، بفهمیش، تموم بشه و بیست بشی

الان این یه ماه همون شب امتحانه، من میگم صدتو بذاری میشه که بشه

انسانی راحته . بشین روزی دوازده سیزده ساعت بخون همه رو جمع می‌کنی . اگه سختته برو کتابخونه با پانسیون . فقط بخون . هرکیم گفت نمیشه با پشت دست بزن دهنش 

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂

چرا سال بعد نه سال چندمته؟ مگه با دیپلم تجربی میشه انسانی داد ؟ الان که معدل مهمه

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون ❤️ کاربری nام نی نی یار تعلیق نکن منو دیگه سیم کارت ندارم 😑دانشجوی روانشناسی هستم ✌🏻