2777
2789
در ضمن تو سونو سه بعدی معلوم میشه رحم چسبندگی داره یا نه  من ک تو حاملگی سونو سه بعدی دادم معل ...

من سونو سه بعدی انجام دادم چیزی نگفت بهم دکترش

پس اگه اینطوره با چسبندگی هم میشه باردار شد دیگه، چون شما اول باردار شدی بعد موقع سزارین مشخص شد که چسبندگی داری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما عزیزدلی اطلاعات که به مدرک نیست، ممنون که جواب دادی، گفتم تاپیک بزنم شاید کسی دقیق بدونه، آخه د ...

روزای خیلی خیلی خوب هم میاد 

والا قید بچه رو نزن بچه نعمت زندگیه منم سید علیرضا رو با در بدری باردار شدم با این تفاوت ک با دارو باردار میشدم یا سقط شد یا زایمان زودرس مرد 

اینو بدون دوا درمون از خود امام رضا گرفتم

برکت و دلخوشی و طعم زندگیمه 

من وقتی پسرم بدنیا اومد عاشق شدم

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

میشه یکی جواب من بده ۱۰ ماه اقدامم هیچ مشکلی هم ندارم ولی باردار نمیشم بنظرتون چکار کنم؟

میگن تا یکسال اگه زیر ۳۵ هستی باید تلاش و اقدام کنی اگه نشد زیر نظر متخصص شروع به درمان کنی

خسته شدم بخدا دیگه چقدر صبر کنم دو دوره هم قرص لتروزول خوردم باز نشد

ان شاالله بزودی میشه

اگه مشکلی بود دکترت بهت میگفت، پس حالا که مشکلی نیست شاید باید یمقدار بی خیال باشی و ریلکس کنی، بی خیالی و سرگرم بودن خیلی تاثیر داره

من سونو سه بعدی انجام دادم چیزی نگفت بهم دکترش پس اگه اینطوره با چسبندگی هم میشه باردار شد دیگه، چو ...

آره باردار میشه شد 

من حتی با تخمک اهدایی هم مشکلی ندارم، فقط نگران رحمم هستم که بچه رو نگه داره، هر دکتری میرم میگن رحمت خوبه ولی بنظرم چسبندگی چیزی نیست که به راحتی تشخیص داده بشه، و چون قبل تر ها عمل تخمدان داشتم احتمال چسبندگی خیلی بنظرم وجود داره، چون با وجودی که تخمک خوب داشتم و پری منظم ولی باردار نشدم طبیعی

من حتی با تخمک اهدایی هم مشکلی ندارم، فقط نگران رحمم هستم که بچه رو نگه داره، هر دکتری میرم میگن رحم ...

وقتی دکتر میگه مشکل نداری پس این همه فکرای منفی نکن 

وقتی دکتر میگه مشکل نداری پس این همه فکرای منفی نکن 

چی بگم دیگه، متاسفانه شوهرم هم مثل خودم بی خیاله، پیگیر بچه نیست، از دو نفر اگه یکی هم دلش خییییلی بچه بخواد کارا پیش میره، من بخوام هم نمیتونم خیلی پیگیری کنم چون شوهرم انگار مانعه، هی میگه نمیشه چرا میری دنبال کارای بچه دار شدن 😐 البته اون بیشتر بنظرم ناامیده، میگه رحمت خوب نیست بچه نگه نمیداره 

چی بگم دیگه، متاسفانه شوهرم هم مثل خودم بی خیاله، پیگیر بچه نیست، از دو نفر اگه یکی هم دلش خییییلی ب ...

منم شوهرم نعره میزد نمیخوایم ما خدا بهمون بچه نمیده ولی من میرفتم دکتر 

منم شوهرم نعره میزد نمیخوایم ما خدا بهمون بچه نمیده ولی من میرفتم دکتر 

آفرین به این پیگیریت، راستش از شوهرم خجالت میکشم 🥲

بخاطر من بچه دار نشده، یه حس عذاب وجدان بدی دارم