امروز صبح فهمیدم که مامانم وقتی منو خواهرمبه دنیا اومدیم بختمونو بسته( دعا و طلسممون کرده ) که به کسی که دوسش داریم نرسیم. الان من همش با دوسپسرم همش دعوامون میشه حتی قبل اون به کراشم نتونستم برسم. خواهرم 30 سالشه ازدواج نکرده. چکار کنیمممم؟😭😭😭
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان
نه عزیز دل، این چرندیات حقیقتی نداره ولی تو « خرافاتی » هستی منطقی رفتار کن نه دعانوی ...
چی میگی مامان من طلسم شده بود کاری کرردن ما از ی شهری ب شهر دیگه مهاجرت کنیم بابام دعارو از خونه کشید بیرون تو دعا ی سری چیز سوزونده بودن الان مادرن هروقت برگرده اون شهر بیش از ی ماه بمونه حالش بد میشه استرس میاد سراغش و سرهمین زخم روده گرفته پس نمیدونی نگو وحود ندارن
هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!