2777
2789
عنوان

دعا و طلسم شدم

114 بازدید | 21 پست

امروز صبح فهمیدم که مامانم وقتی منو خواهرمبه دنیا اومدیم بختمونو بسته( دعا و طلسممون کرده ) که به کسی که دوسش داریم نرسیم. الان من همش با دوسپسرم همش دعوامون میشه حتی قبل اون به کراشم نتونستم برسم. خواهرم 30 سالشه ازدواج نکرده. چکار کنیمممم؟😭😭😭

مثبت باش تا مثبت بیاد سراغت

نه عزیز دل، این چرندیات حقیقتی نداره 

ولی تو « خرافاتی » هستی

منطقی رفتار کن 

نه دعانویسی ای وجود داره، نه طلسمی و نه جادوجنبلی

این چرندیات ابلهانه هیچ حقیقتی نداره و چیزی جز 

یک مشت خرافه نیست 

خرافاتی نباش عزیز دل 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا مگه مادر برای بچه اش بد میحواد

نه که بد بخواد فقط نمیخواد با کسی ازدواج کنیم چون فک میکنه مردا ادمای سواستفاده چی هستن

@نی_نی_یار_پنج طلسم و دعانویسی

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
یعنی چی مادرت بخت تونه بسته مگه میشه🤔

نمیخواد ازدواج کنیم گف رفته پیش دعانویس اینا و خودشم از خدا خواسته هیچ پسری سمتمون نیاد

نه عزیز دل، این چرندیات حقیقتی نداره  ولی تو « خرافاتی » هستی منطقی رفتار کن  نه دعانوی ...

چی میگی مامان من طلسم شده بود کاری کرردن ما از ی شهری ب شهر دیگه مهاجرت کنیم بابام دعارو از خونه کشید بیرون تو دعا ی سری چیز سوزونده بودن الان مادرن هروقت برگرده اون شهر بیش از ی ماه بمونه حالش بد میشه استرس میاد سراغش و سرهمین زخم روده گرفته  پس نمیدونی نگو وحود ندارن 

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!
نمیخواد ازدواج کنیم گف رفته پیش دعانویس اینا و خودشم از خدا خواسته هیچ پسری سمتمون نیاد

عزیزم مشکل شما عزت نفست هست ، حتما کتابهای عزت نفس بخوان ، باپسرهای خوب آشنا شو .هر مردی بهت بی احترامی کرد ، کنار بزار..انشالله ازدواج خوبی می کنی 

الکی یه چیزی گفته اصلا جور در میاد اینایی که میگی ؟

واقعا اینطوره خواهرم  دوست داشت ازدواج کنه لی الان شبیه بچه ها شده با 30 سال سن

عزیزم با خاهرت برید طلسمو باطل کنین

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!