2821
2789

میتونی دسبند گل بزنی

ولی کلا گل عقد جمع و جور تر و کوچیکتره

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعدر با دستبند گل برقصم؟؟؟ نخرم کلا بد میشه؟

وا اره

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 
بعدر با دستبند گل برقصم؟؟؟ نخرم کلا بد میشه؟

ببین این رفیقمون راست میگ

تو یه دسته گل سفارش بده

نگو برا عروسه.

بفهمن عروسه بیشتر میکشن روش

بعد چون عقده جمع و جور تر سفارش بده

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

من برا عقدم اماده خريدم از گلفروشي ولي واسه عروسيم سفارش دادم ٤سال پيش٣٧٠دادم الان فكر ميكنم خ ...

الآن فکر کنم حدود یه تومنه

من واقعا به نظرم هزینه بیخوده،اصلاا هم خوشم نمیاد خشک کنم،بعد مراسم به محض خراب شدن میندازمش

الآن فکر کنم حدود یه تومنه من واقعا به نظرم هزینه بیخوده،اصلاا هم خوشم نمیاد خشک کنم،بعد مراسم به ...

نه مال من طبيعي نبود از يه پيجي تو اينستا سفارش دادم كه هنوزم پيجش هست خيلي دسته گلهاشون  طبيعيه چهار پنج سال پيش ٣٠٠با٤٠٠ميداد خيلي گرون بود الان نميدونم احتمالا بالاي يه تومن بايد باشن 

من فيلترشكن ندارم وگرنه پيجش واستون ميفرستادم البته خودتونم تو اينستا سرچ كنيد واستون مياره 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز