2777
2789
عنوان

شوهر عاشق

530 بازدید | 17 پست

میخوام اینو بگم ب همتون خانمای گل، خیلی تایپک میبینم ک همش میگن چکار کنیم شوهرمون عشقمون بشه و فلان ...راستش خودمم ی مدت همش دنبال راهی میگشتم ک شوهرم عاشقم بشه اما خب فهمیدم هیچ راهی وجود نداره!!! این حاصل دوسال تحقیق و تفحص منه راستش😑 مردی ک عاشق میشه یا کلا آدمی ک عاشق میشه، عاشق خوبی ها یا ویژگی های طرف مقابلش نمیشه عشق یهویی ب وجود میاد زمانی ک خودت هم متوجه نمیشی دقیقا همونجوری من عاشق شوهرم شدم، شوهر من اپشن خاصی نداشته، رفتار خاصی نداشت، تازه بعد عروسی هم بدرفتاریش شروع شد کتکم می‌زد،  بد اخلاقی میکرد، اما بازم دوسش داشتم💔 کلا اون منو دوس نداشت دلش باهام نبود و نیست...

رفتار خوب همیشه تاثیر خوب داره اما وقتی عاشق کسی باشی چشمت کوره حتی غر زدناشم اذیتت نمیکنه 

لطفا خودتونو نکشید ک شوهر عاشقتون بشه من کلی سگ دو زدم فایده نداشت

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

ازدواج سنتی همینه بنظرم

من قبول ندارم ک عشق بوجود بیاد تو زندگی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازدواج سنتی همینه بنظرم من قبول ندارم ک عشق بوجود بیاد تو زندگی

والا من بعد نامزدی عاشق شوهرم شدم نمیدونم چی بگم والا 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

ازدواج سنتی همینه بنظرم من قبول ندارم ک عشق بوجود بیاد تو زندگی

دقیقااااااا قربون کلامت

اطرافم اکثر ازدواجهای موفق سنتی نبودن حتی اونایی که سنتی و موفق بودن درواقع یجورایی سنتی نبودن مثلا دختره پسر رو زیر نظر داشته و خوشش اومده بعدا اومدن خاستگاری 

اون عاشقت نشده 

عشق باید دوطرفه باشه ک از شناخت بوجود میاد

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
اون عاشقت نشده  عشق باید دوطرفه باشه ک از شناخت بوجود میاد

اره خب درسته

دقیقااااااا قربون کلامت اطرافم اکثر ازدواجهای موفق سنتی نبودن حتی اونایی که سنتی و موفق بودن درواقع ...

اول شناخت بعد ازدواج 

اینقدر بدم میاد از انتخاب خانواده ها برای هم😹

اول شناخت بعد ازدواج  اینقدر بدم میاد از انتخاب خانواده ها برای هم😹

آره موافقم باهات همیشه دخترای اطرافمون نصیحت میکنم ک از عشق طرف مقابل آگاه بشید و مطمن بشید شمارو از ته دل میخواد بعد باهاش ازدواج کنید ک مثل من نشید

اخ اخ چقدر گل گفتی👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

امروز بحثم با شوهرم همین بود هنوز بعد این همه سال نتونستیم عاشق هم بشیم همش فکر میکردم چرا😥

هی سعی میکنم بهترین باشم هرجور که میتونم هر فداکاری میکنم تا عاشقم بشه ولی نتیجه نمیگرفتم بعد این همه سال

چه جالب این تایپیک تو رو الان دیدم 

جواب سوالم رو گرفتم 

دمت گرم به شدت 😍😍😍

راحت شدم 

پس خیالم راحت که هرگز عاشقم نمیشه 

اخیش خیالم راحت شد دیگه تلاش نکنم پس 

بی خیال 

فقط زندگی کنم همین 😄😊

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹

اره قبل ازدواج بعد ازدواج 

فرقی نداره هر زمان امکانش هست که عاشق بشی 

و عاشق شدن ربطی به رفتار طرف مقابل نداره یعنی لزوما نباید همه چی تموم یا بی نقص باشه

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹
اخ اخ چقدر گل گفتی👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 امروز بحثم با شوهرم همین بود هنوز بعد این همه سال نتونست ...

اره زندگی خودتو راحت ادامه بده من چهار ساله دارم دنبال راه میگردم اما عشق تا خودش ب وجود نیاد هیچ روشی باعث نمیشه شریک زندگیت عاشقت بشه و این چقدر تلخه

آره موافقم باهات همیشه دخترای اطرافمون نصیحت میکنم ک از عشق طرف مقابل آگاه بشید و مطمن بشید شمارو از ...

برات آرزوی خوشبختی میکنم خواهر گلم

چشم حتما