2777
2789
عنوان

چیکار کنم رابطم بهتر بشه

406 بازدید | 10 پست

ما با زن بابا زندگی میکنیم بعضی وقتا ناراحتی پیش می اومد ولی خب خوب بودیم باهم ی مادر و فرزند هم بحث دارن باهم چ برسه به زن بابا و فرزندخوانده جدیدا ی دختر گیرش اومده دیگه اصلا مثل قبل نیست کتک نمیزنه ولی با رفتارش اذیت میکنه دیروز عصر خواهرم خونه نبوده زن بابام خواهرکوچیکم رو هل داده بود بعدش بابام گفته با بچم کاری نداشته باش اگه اشتباهی کرد ب خودم بگو حلش میکنم خواهر کوچیکم به خواهرم گفته بوده ک حالا میفهمم اگه تو نباشی من پوچم از دیروز خیلی حالمون بد بود هیچ وقت بهش بی احترامی نکردیم همیشه ایام مدرسه میرفت خونه باباش دو سه هفته می موند کارای خونه و غذا درست کردن رو با وجود مدرسه امتحان ب عهده میگرفتیم یبار نگفتیم نرو بابام میگفت بچها مدرسه دارن ما می‌گفتیم بزار راحت باشه الان میخوام زنگ بزنم بهش بگم ک بعد دخترت کلا عوض شدی این مارو خیلی ناراحت میکنه ما یبار مادر از دست دادیم نمیخوایم بازم با اومدن خواهر جدید مادر از دست بدیم اگه مشکلی هست خب بگو تا بشینیم حل کنیم اگه مشکلات رو نگیم حل نکنیم میشه تنفر به هر حال ا ن دختر خواهر ماهم هست همینجور ک الان ما پشت همیم باید در آینده کنار اونم باشیم بنظرتون درسته یا ن؟اگه راه حلی بلدین بگین حتما

نگو با امدن دخترت کار رو بدتر میکنی ونمیخوای مادر از دست بدیم نگو اینجوری 

فقط بگو بیا صحبت کنیم مشکل چیه چرا ناراحتی همین

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
نگو با امدن دخترت کار رو بدتر میکنی ونمیخوای مادر از دست بدیم نگو اینجوری  فقط بگو بیا صحبت کن ...

دخترت که نمیگم اسم خواهرم رو میگم اینجا ترسیدم شناسایی بشم گفتم دخترت ک شماها متوجه بشین که منظورم با خواهر جدیده هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترت که نمیگم اسم خواهرم رو میگم اینجا ترسیدم شناسایی بشم گفتم دخترت ک شماها متوجه بشین که منظورم ب ...

کلا در موردش صحبت نکن اون الان روی بچه خودش حساس هست کافی حرفی بزنی میگه به بچه ام حسادت میکنید مگه جاتون رو تنگ کرده و باز بلوا میشه .

فقط ازش بپرسید چی شده کم حوصله شده خسته است کمک میخواد به شما بگه بهش بگید بچه رو بده ما نگه داریم تو استراحت کن 

اون الان نامادری با خودش میگه من هرکاریم بکنم اینا اخرش میگن تو که مادر مانیستی یه جوری نشون بدید که قدر شناسش هستید درسته یه وقت های بدی کرده ولی از در دوستی وارد شید 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
کلا در موردش صحبت نکن اون الان روی بچه خودش حساس هست کافی حرفی بزنی میگه به بچه ام حسادت میکنید مگه ...

بخدا خواهرام نصف شب بیدار میموندن چون خواهر جدیده شبا نمیخوابید زن بابام تا۳بیدار میموند اونا از ۳تا خود صبح بیدار میموندن ک زن بابام بخوابه اوایل ک خونریزی داشت خواهر وسطیم کلا نوار عوض می‌کرد براش لباس زیرش و عوض میکرد خواهر کوچیکم رو پوشک می‌کرد عوضش می‌کرد الان فصل امتحانا هست کله درگیر امتحانن نمیتونن بیشتر از این وقت بزارن بعد از لحاظ غذاهم اصلا بلد نیست خود من اوایل ۱۳کیلو کم کردم همش چشمم سیاهی میرفت مگه نباید ب چه ی غذابخوره ک جون داشته باشه کمک بده

ممکنه افسردگی بعد زایمان گرفته باشه  مجرد بوده زن باباتون ؟

آره مجرد بود ولی سنش کم‌نبود منظورم اینه سنش اونقدر نیست ک بگم خام و بی تجربه هست اتفاقا هواسمون به این مورد بود چرا اوایل یکم حالش خوب نبود ولی ن اونقدر ک بخواد اذیت بشه یا ما اذیت بشیم و درست شد

آره مجرد بود ولی سنش کم‌نبود منظورم اینه سنش اونقدر نیست ک بگم خام و بی تجربه هست اتفاقا هواسمون به ...

نمیدونم نمیگم حق رو به ایشون میدم

ولی من خودم از بعد زایمانم به شدت حساس و زود رنج و بی حوصله شدم

مانده ام خیره به راه... نه مرا پای گریز! نه مرا تاب نگاه..!💔