2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوای چیکار اخه همزادو

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

بنده ازکارشناس دینی پرسیدم.گفت توی روایات هیچگونه همزادی وجودنداره.

جن هستاا بله توقران هم اومده...اما همزاد وجود نداره الکیه.حرف دعانویساس برای سرکیسه کردن شماهاااا

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

طیم و جادو چی تو قران اومده واقعیت داره 

اونا توقران اومده اما من فکرمیکنم هرکسی نمیتونه اینکارو بکنه...یااینکه حالا منظورش ازطلسم جادو که توقران اومده وواقعیت چی هست بنظرم شاید متفاوت ازایناباشه که میگن فلانی طلسمم کرد و...

گلی هرکسی توانایی اینکارارو نداره..وامیدوارم هرکی طلسم بدمیکنه برای کسی به خودش برگرده.نه عزیزاش ...فقط خودش

بچه هااا من اینارو نمیدونم..مطالعه هم درموردش نکردم

یه روشی هست توتاپیک اخرم دوست داشتید انجام بدید

اگه مشکلی دارید مثلا باهمسرتون مشکل دارید وفکرمیکنید جادو شدید.اینو اینجا زیاددیدم..وفکرمیکنن مادرشوهر طلسم کرده خخخ  

این روش روانجام بدید ونیتتون این باشه که چرابین م وشوهرم اختلاف هست.یاچیکارکنم برطرف بشه

کلابرای هرچیزی که دوست دارید ببینیددد..