2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما یعنی اصلا خط اخم تشکیل نمیشد درسته؟ صاف صاف بود

من میخام برم ترمیم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
شما یعنی اصلا خط اخم تشکیل نمیشد درسته؟ صاف صاف بود

بله، من یک هفته بعد تزریق دیگه کامل صاف صاف شد اصلا پیشونیم برق میزنه الانم نه میتونم ابرو بالا بدم نه اخم کنم دیگه نیاز به ترمیم نداشت

بله .بعد از دو هفته میری نگاه می‌کنه و بعد معمولا تزریق میکنن جاهایی ک نیاز باشه

خودش گفته بعد یک ماه 

الانم من ی شهر دیگه ام بعد یک ماه عکس فرستادم جواب نمیده 

اصلش اینه ک اصلا خط اخم نداشته باشی بعد بوتاکس چه ایستاده چه وقتی دراز کشیدی درسته؟ آخه من وقتی دراز میکشم بیشتر میشه میگم شاید برای این بخوان بزنن خطرناک باشه خخخ سمه دگ

یک عدد چپی 

شما هم وقتی به پهلو دراز کشیدین یا صورتتون می افته پایین خط اخم بیشتر میشه

نه فقط خط اخم بین ابروهام ازبین نرفته 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
خودش گفته بعد یک ماه  الانم من ی شهر دیگه ام بعد یک ماه عکس فرستادم جواب نمیده  اصلش این ...

خط اخم باید محو بشه قاعدتا و گرنه ترمیم میخاد ‌.مگه اینکه خط اخم عمیق باشه ک در اینصورت باید هم بوتاکس بشه هم فیلر تزریق بشه 

خط اخم باید محو بشه قاعدتا و گرنه ترمیم میخاد ‌.مگه اینکه خط اخم عمیق باشه ک در اینصورت باید هم بوتا ...

ن اصلا عمیق نبود فقط هم تو نور خورشید یا وقتی دراز میکشم تشکیل میشد برای همین رفتم رو اعصابم بود اما الانم هست من تا وقتی برم مطبش میشه دو ماه از بوتاکسم ک احتمالا بهونه همین وقت رو میاره ک ترمیم نکنه الانم ک جواب نمیده اصلا ی هفته بعدش پیام دادم میگه ی ماه بعد باید بیاین مشاوره بوتاکس منظورش اینه ک باید صد هم برای مشاوره بدی😓 برده های پول 

اون وقت ی جای دگ رفتم گفتممن فقط خط اخم رو میخواستم شما گفتین ۸۰۰ میشه همه جا کمتر میگیرن گفت ی بوتاکس مجانی پیش ما دارین🥺

یک عدد چپی