2777
2789
عنوان

زایمان

135 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من ماه آخر هستم دکترم دیروز بهم گفته 7تومن فقط باید به من دستمزد بدی پول بیمارستان هم 22ملیون من بیمه تکمیلی ام برای سزارین 15تومن میده الان شوهرمم دستش خالیه ی تومن هم حتی نداره نمی‌دونم کجا برم برا زایمان میشه کمکم کنید بیمارستان ضیایان و کسی می‌شناسه خوبه برم اونجا

چقد دزدن بخدا

دکتر من هزارتومنم ازم نگرفت. خدا حفظش کنه

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم الان چیکار کنم دارم از ترس و استرس میمیرم هفته 36میگم آخه الان کجا برم کدوم دکتر برم 😭😭😭

فدای سر خودتو نی نیت

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بیمارستان ابن سینا تو صادقیه اره تهرانم 

آره میشناسم. من آذر ماه بیمارستان لاله زایمان کردم حدوده 17_18 تومن خیلی راضی بودم از همه چی.دکترم که واقعا از نظره علم و تخصص و انسانیت تک هستن.