2777
2789

دوباره میره بالا

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی من جرات نمی‌کردم بخرم همش می‌رفت بالا تامن خریدم اومدپایین 😔😔

غصه نخور طلا اینجوریه دیگ ثابت و قابل پیش بینی نیست از کجا باید میدونستی

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
غصه نخور طلا اینجوریه دیگ ثابت و قابل پیش بینی نیست از کجا باید میدونستی

آخه خیلی زورداره من ازهمه چین زدم نمیدونم چراخداهیچ وقت برامن نمیخاد همش بدبیاری اینم شانسم بودکاش خداهم مارودوست داشت یکمی کمکم میکرد ازاین فلاکت درمیومدم حالممم بدهههه 

آخه خیلی زورداره من ازهمه چین زدم نمیدونم چراخداهیچ وقت برامن نمیخاد همش بدبیاری اینم شانسم بودکاش خ ...

تنت سلامت میگذره

آخه خیلی زورداره من ازهمه چین زدم نمیدونم چراخداهیچ وقت برامن نمیخاد همش بدبیاری اینم شانسم بودکاش خ ...

عزیزم چقدر مینالی 

طلا هیچ وقت هیچچچ وقت پایین نمونده

طلا هم بایدبدونی توی کوتاه مدت جواب نمیده 

کسی  که طلا برای سرمایه گذاری میخره  بایدبذاره گوشه بعد دو سال بره نگاهشون کنه

دیوونه میشی ک اینجوری، تو ک لحظه ای برات مهمه دلار بخری ب نفعته 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

عزیزم باز طلا آروم می‌ریزه شوهر بی عقل من رفت کل پس اندازه چندین ساله مون رو ارز دیجیتال خرید. پولش شده یک هشتم . باورت میشه حتی نتونست یه جفت گوشواره برام بخره چون همه پس اندازمون رو برد اونجا. الان حتی ماشینم نداره. کسی که پول ماشین جک رو داشت الان با موتور این ور اونور می‌ره.

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.
اگه براسرمایه گذاری خریدی که غصه نداره همین الان پایین بالاشدنش نباید توروشادیاغمگین کنه .

کل زندگیم همین بود آخه می‌دونم ولی واقعا من هیچ شانسی ندارم کاش میشد یه دعایی جادویی چیزی کنم منم به جایی برسم ویگمی زندگیم خوب بشه 

عزیزم باز طلا آروم می‌ریزه شوهر بی عقل من رفت کل پس اندازه چندین ساله مون رو ارز دیجیتال خرید. پولش ...

شوهرمنم همه طلاهاموبه زورازم گرفت همین کارو کرد عین خیالم نیست حتی گوشواره یک گرمی هم رحم نکرد این پس اندازم بود خیلی اعصابم خورد شد دیگه 

شوهرمنم همه طلاهاموبه زورازم گرفت همین کارو کرد عین خیالم نیست حتی گوشواره یک گرمی هم رحم نکرد این پ ...

ما حتی ماشین مون رو هم فروختیم کسی که دو سال پیش یک میلیارد و نیم پول داشت الان پول پراید دست دوم رو هم نداره

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.