2777
2789
عنوان

خیلی خیلی حالم بده

1641 بازدید | 13 پست

حال بدی که میشه تا سالها واسش گریه کرد

حاالم یه طوری بده که دیگه هیچی باعث آروم شدنش نمیشه

آخه مگه من چیکار کردم که یه روز خوشم تو زندگیم نداشتم میدونین حتی یه روز🙂

کاش هیچوقت منو به دنیا نمیوردن😭

بخدا تا آخر عمرمم مطمئنم خوشی نمیبینم

فقط هستمو حسرت میکشم کلی عقده رو دلم گذاشته میشه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توکلت بخدا باشه❤❤ ان شاءالله بزودی حال دلت با ی شادی جانانه عوض بشه برات ایت الکرسی خوندم

خطاب به تمام خستگان جهان ؛ باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد 🌸💞💌  اللهم صل علی محمد و آل محمد
چرا چیشده؟ 

فقط خسته شدم از این همه غم وغصه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

تا تعریف نکنی چیشدع هیچی نمیشه گفت 

دلیل حال بد من یکی دو تا چیز نیست که بگم

کلی غمو غصه دارم که باعث حال بدم شدن

خیلی دوست داشتم باهات صحبت کنم اما خودمم واقعا حالم خوب نیست فقط امیدوارم زندگی هرچه زودتر روی خوش خودشو بهت نشون بده ولی عزیزم خودتم باید بخوای و تلاش کنی امیدوام همیشه بخندی💛

"تنهایی" به اندازه‌ی دخانیات باعث مرگ و میر می‌شود!               تنهایی و نداشتن دوست با افزایش سطح فیبرینوژن که میتونه منجر به لخته شدن خون و سکته بشه ارتباط داره.                 بیاید با هم دوست باشیم:)
دلیل حال بد من یکی دو تا چیز نیست که بگم کلی غمو غصه دارم که باعث حال بدم شدن

دوست عزیز گاهی همه ما دلمون میگیره و احساس می‌کنیم به ته خط رسیدیم پیش میاد 

همه ما درد و غصه هستیم

امیدوارم حالت خوب بشه 

دلیل غصه هات چیه یا کیه؟ 

دلیل غصه هام زندگییه که حتی توش یه نقطه مثبتم وجود نداره

دلیل غصه هام زندگییه که حتی توش یه نقطه مثبتم وجود نداره

باید نقطه مثبتو به وجود بیاری. من انقد نشستم برای آزمون استخدامی خوندم تا قبول شدم الان نقطه قوتم شغل و درآمدمه وباز حداقل یه چی هست که بهش دلم خوش باشه توام یه حرکتی کن

باید نقطه مثبتو به وجود بیاری. من انقد نشستم برای آزمون استخدامی خوندم تا قبول شدم الان نقطه قوتم شغ ...

من چیکار کنم

فقط کاش خدا یه کاری میکرد و این زندگیو تموم میکرد

تا کی قراره باشم و بکشم از این زندگی خدا میدونه🙂

من چیکار کنم فقط کاش خدا یه کاری میکرد و این زندگیو تموم میکرد تا کی قراره باشم و بکشم از این زندگ ...

منم حالم بده خیلی بد. خیلی وقته رنگ خوشی رو ندیدم زندگیم روز ب روز داره افتضاح تر میشه اما یچیزی بهت بگم اینو بفهم ک تو این دنیا باید با هرحالی ادامه داد غم و فصه تمومی نداره اما سعی کن ادامه بدی بجنگی فارغ از اینکه چقد حالت شخمیه.

خدا رو چ دیدی شاید الان تو تاریک ترین نقطه زندگیت قرار داری از فردا چ میدونی؟ 

موفق باشی