2777
2789
عنوان

زنداداش پررو

658 بازدید | 40 پست

کلا یه شهر دیگس ۹۰ کیلومتر با مافاصله دارن عقدن 

اون شهر خونه مستقل داره پدر و مادرش شهر خودمونن امشب زنگ زده لطفا در حد۶نفر غذا درست کنید دست شوهرم بفرستید من مهمان دارم به مادر خودشم نگفته

لطفا جبهه نگیرید ولی کسی که ازدواج میکنه حداقل باید چهار تا غذا بلد باشه 

پس حداقل یا غذا یاد بگیرن یا هم بشینن خونه چهار تا دختر دیگه که خونه داری بلدن شوهر کنن زندگی مگه همش عشق و عاشقیه

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

بگو لطفا خودت درست کن ما حال نداریم

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار اون اشتباه بوده ولی توهم ی خواهر شوهر اصیلی از اونا ک عروسا رو تیکه پاره میکنن

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

وا😑مهمون داره بعد میگه غذا درست کن بفرس😑چه چیزا ..

شما چی گفتین؟

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بابا چیزی نیست که درست کنید خب من الان خواهرم شاغل بعضی روزا برای اینکه گناه داره خستست براش غذا میپزم میدم هوای همو داشته باشیم اونم بالاخره یاد میگیره دیگه

یاد من باشد که کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد