2777
2789
عنوان

ازدواج بلافاصله پس از جداشدن

513 بازدید | 23 پست

کسی بوده پس از پنج شش سال جدا بشه و در حین جدا شدن ازدواج کنه. حتی یه ماه هم صبر نکنه!

توی ازدواج جدید چه جوری بود؟

راحت میشه کنار اومد

اگر کسی تجربه داره لطفا تعریف کنه

واقعا وقتی که هنوز با یکی دیگه هستی چطور میشه بری و ازدواج کنی

واقعا میشه با جایگزین کردن یه آدم جدید همه چیز رو فراموش کرد

چقدر دنیا زود تمام میشه 🖤🤍 چقدر بالا و پایین داره این دنیا🤎🤍 گاهی دلت میخواد که زودتر تموم بشه و بری از این دنیا😔 من و این دنیایی فانی 😔 و مردمی که نمی دانند چه اتفاقاتی برایت رخ داده و بی دلیل تو را قضاوت می کنند🖤      خدایی که در این نزدیکی ست و کمک می‌کند مرا در همه جاها...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابای من هم دنبال کارای طلاق بود هم خواستگاری،قبل طلاقم اوکی گرفت،دوماه بعد طلاقم گیلی لی لی کرد

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

من دوستم به اصرار خانواده اش تو پانزده سالگی ازدواج کرد اصلا از نظر عقاید با هم یکی نبودند ...در نتیجه دوستم گفت جدا میشه و کلا چهارسال طول کشید جدا بشه چون شوهرش می‌گفت طلاق نمیدم و آخر سر دوستم مهریه رو بخشید و جدا شد و بعد از چند ماه پسر عمش اومد خواستگاریش و الان تو عقد هستند . واقعا با هم خوب هستند 

صد در صد کار اشتباهیه

بله . واقعا آخرش چی میشه

چقدر دنیا زود تمام میشه 🖤🤍 چقدر بالا و پایین داره این دنیا🤎🤍 گاهی دلت میخواد که زودتر تموم بشه و بری از این دنیا😔 من و این دنیایی فانی 😔 و مردمی که نمی دانند چه اتفاقاتی برایت رخ داده و بی دلیل تو را قضاوت می کنند🖤      خدایی که در این نزدیکی ست و کمک می‌کند مرا در همه جاها...

من هنوز طلاق نگرفته بودم خواستگار داشتم البته منه بدبخت یسال کارم تو دادگا بود وقتیم طلاق ثبت شد بعد چهار پنج ماه دیگه صبر نمیکردن اخرش ازدواج کردم شوهرم تک فرزنده خونواده خوب و سرشناسی هستن..بنظرم کار خدا بود خیلیم راضیم شش سال زجرم دادن شوهر  قبلی و خانوادش من نمیخواسم جدا شم شوهرم رو اغفال کردن طلاقم داد میگفت تو بی ارزشی تو کمتری از من حالا اون بچه طلاق و بی خانواده ی مادر افریته داشت ک سبار شوهر کرده بود اهل جادو جنبل منم دختر یه معلم و فرهنگی و توشهر خودمون سرشناس ....عجله عجله طلاقم داد ک براش زن بگیرن مادرش هی میگفت طلاق بده زن خوشکل بگیرم برات منظورشون پلنگ بود وگرنه منم خوشکلم ....بهرحال طلاقم داد الان ایشون هنوز مجرده من ازدواج کردم سر خونه زندگیم بهشم فک نمیکنم ....خداروشکر میکنم تموم سختیامو جبران کرد چون خیلی ب ناحق بهم  ظلم کردن 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
عده نگه داشتن ک سه ماهه

خب نگه نداشته

کلا چه‌تو ازدواج‌چه‌تو رابطه های قبل ازدواج خیلی کار اشتباهیه از یکی فورا بپری رو کیس بعدی.متاسفانه ...

درسته . آخرش اینجوری چی میشه

همه کارشناسا میگن اشتباهه باید با زندگی قبلی کنار بیای و بعد وارد یه رابطه دیگه بشی برای هر کسی زم ...

خب یکی فورا ازدواج کنه چه اتفاقی میفته براش؟