2777
2789
عنوان

خدا بهم آرامش و توان میده؟

121 بازدید | 25 پست

بچه ها میخام بخابم هیچ آرامش ندارم.همش تو زندگیم نگرانم.حس کمبود شدید دارم.اینقد انرژیم ی مدت مصرف شد برای ی سری اتفاقات الان جونی نمونده برام.چکار کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پریشون بودم حالم خوب نبود رفتم دو رکعت نماز خوندم با الله جان حرف زدم و گریه کردم ازش خواستم بهم آرامش بده اگ باورت بشه بخدا خیلی حس خوبی گرفتم و ی حس آرام بخشی وجودمو گرفت یعنی خیلی اروم خوابم برد بیدار شدم دیدم حالم خیلی بهتر از قبل بودش 

هرچی برای خودت میپسندی برای بقیه هم بپسند. 
منم پریشون بودم حالم خوب نبود رفتم دو رکعت نماز خوندم با الله جان حرف زدم و گریه کردم ازش خواستم بهم ...

این حس اگه آدم بطور مداوم نماز بخونه باقی می مونه؟

این حس اگه آدم بطور مداوم نماز بخونه باقی می مونه؟

ارع من از همون کلاس چهارمو نماز میخونم و تا الان هم 

و واقعن حس خوبی هستش و اروم باشی و سر نماز خدارو صدا بزنی ازش درخواست کنی و بهت بده واقعن اینجوری الله جان هم بهت توجه میکنه و در توفیقشو روت باز میکنه 

هرچی برای خودت میپسندی برای بقیه هم بپسند. 
من دلیل ناراحت بودن شما رو نمی‌دونم اما اکثر حس کمبودی و.... دلیلش اینه که خودتون رو نمیشناسید

حس کمبود.و اینکه ی مدت اینقدر تحت فشار ی سری مسائل بودم ک دیگه جونی واسم نموند.شایدم اینکه اواخر ب میزان زیادی تحقیرم کردن